發新話題

sorry admin, pls delete!

HEY, man, count me in...睇呢唔整多個upper 都唔得..

引用:
原帖由 sailun412 於 16-9-2010 03:24 發表
want more?
d 色水真係唔錯喎..

引用:
原帖由 sailun412 於 16-9-2010 03:45 發表
我地雙腳掂地出來做事楂住實物先敢講野嘛....真係貼人地兩張圖 聽人講下就認屎認屁咩.....
咁係咪最後階段架啦? 除時賣得??

引用:
原帖由 sailun412 於 25-9-2010 22:33 發表
CGF always no.1!!
之前唔係話有埋18" 咩?? 不過唔緊要, 有16"就得啦.

引用:
原帖由 sailun412 於 27-9-2010 23:03 發表

勞材罪該萬屎.....
即刻來....CGF always no.1 forever!
砌到手都軟....透透先!
嘩,睇都睇到花多眼亂呀, 何況你話砌.

引用:
原帖由 sailun412 於 1-11-2010 23:11 發表
ambi-selector......牙擦
唔會係work 架嗎??? 純粹glue 上去架jar?? 如果work 既就犀利羅.

引用:
原帖由 terrylui 於 2-12-2010 00:07 發表
咁如果裝7.25"骨加7.5 OUTER BARREL 其實係唔得的? 因為冇咁短的INNER BARREL.....CQB 275mm(近11寸)
用12寸骨加12寸OUTER BARREL 就逼用 CQB INNER, 因為M4 374mm(近15寸)
點解我咁講....因為我始終覺得KX3要裝在 ...
搵"蓮姐"啦. 佢地已經為d nov 外管, 特別cut 左一d 唔同長度既vaneras 內管啦..所以內管已經唔成問題.

師兄們既nov 管上完pdi 管, 有冇feel 到鬆? 唔知點解我個支上完pdi 好鬆..管同hopup 座個位都有鬆?? 一睇原來條nov 內徑, 唔知係做大左, 定係我條pdi 做細左.

咁者係小弟個套有問題?? 小弟個套除左個定管牙fit位, 成條管內徑都有做大左, 用pdi 或老原systema 都好鬆??  而家都係等蓮姐出場, 睇下有冇解救...

謎底已經解開, 經蓮姐既引導下, 原來自己做左個傻仔 ....
以為隻定管牙淨係可以用呢connect 個base 同d extension,
其實係可以放係任何一個個位, 只要將d extension 反轉裝...

而家搞到我好想要多set 銀色.....

引用:
原帖由 sailun412 於 19-12-2010 00:39 發表

哈哈...其實"反轉extension"呢個靈感來自係prxme個套¥19,000-(税別)既WA gbb駁管, 不過當然佢砌唔到甘多長度啦....
呵呵....銀色正丫 我自己用緊條prototype都係銀色...
早幾日幫個鬼仔砌又係銀色....
呢個反轉extension concept真係ok!!

睇落去銀色仲做得靚過黑色, 黑色太黑, 唔夠真.

發新話題