發新話題

sorry admin, pls delete!

Well done! waiting you too

Sailun 兄~ please PM me.~~~~

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 13-12-2010 18:06 發表
CHING請問兩套BARREL槍街有現貨嗎...?
叮囑千祈咪係街亂買...尤其是DY牌
你睇睇, 我真係接受唔到囉

一於上蓮姐度搵好野,去片.

精髓在這裡

引用:
原帖由 jpg 於 17-12-2010 05:03 發表
師兄們既nov 管上完pdi 管, 有冇feel 到鬆? 唔知點解我個支上完pdi 好鬆..管同hopup 座個位都有鬆?? 一睇原來條nov 內徑, 唔知係做大左, 定係我條pdi 做細左.
我都係用PDi, 今晚試試先~

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 17-12-2010 02:03 發表
如果一次過要哂兩set barrel(silver+black)會唔會有d過份...
正啦, 節節唔同色, 玩埋2 tone

如果唔FIT, 我估係安裝時做漏左D野

引用:
原帖由 sailun412 於 19-12-2010 00:39 發表

哈哈...其實"反轉extension"呢個靈感來自係prxme個套¥19,000-(税別)既WA gbb駁管, 不過當然佢砌唔到甘多長度啦....
呵呵....銀色正丫 我自己用緊條prototype都係銀色...
早幾日幫個鬼仔砌又係銀色....
蓮姐,我有野問. 請問隻GAS BLOCK跟唔跟PRXME數

又消費....D 皮既mechanic設計真係冇得頂~
另外, 唔該晒妹仔幫佢診治把鵝公喉聲~~~

發新話題