發新話題

sorry admin, pls delete!

引用:
原帖由 jkidd 於 15-9-2010 13:03 發表
睇下你又引唔引到我整多個上身喇
唔差左多個啦。你都成屋都係啦!

引用:
原帖由 jeffy 於 31-10-2010 20:31 發表
政府都話唔好係網上亂識人, 唉, 而家搣唔甩啦.
我從來都冇咩理政府……

my simple one

附件

1-12-2010 03:49

引用:
原帖由 terrylui 於 2-12-2010 00:07 發表
咁如果裝7.25"骨加7.5 OUTER BARREL 其實係唔得的? 因為冇咁短的INNER BARREL.....CQB 275mm(近11寸)
用12寸骨加12寸OUTER BARREL 就逼用 CQB INNER, 因為M4 374mm(近15寸)
點解我咁講....因為我始終覺得KX3要裝在 ...
師兄我有條原裝管唔夠11寸喎好似…
拎出黎睇清楚先…
等陣…

引用:
原帖由 jackypoon 於 16-12-2010 01:08 發表

叮囑千祈咪係街亂買...尤其是DY牌
你睇睇, 我真係接受唔到囉

一於上蓮姐度搵好野,去片.

精髓在這裡
係fit到冇朋友!

引用:
原帖由 NCP013 於 18-12-2010 00:03 發表

PDI 佢話自己好fit 10mm~~~~~
呀蓮個套我話一定好fit.....
因為我用緊……

引用:
原帖由 sailun412 於 19-12-2010 00:39 發表

哈哈...其實"反轉extension"呢個靈感來自係prxme個套¥19,000-(税別)既WA gbb駁管, 不過當然佢砌唔到甘多長度啦....
呵呵....銀色正丫 我自己用緊條prototype都係銀色...
早幾日幫個鬼仔砌又係銀色....
咦…係咪七寸gas block?…

引用:
原帖由 jpg 於 19-12-2010 14:02 發表

呢個反轉extension concept真係ok!!

睇落去銀色仲做得靚過黑色, 黑色太黑, 唔夠真.
有一隻custom 既銀色仲靚…不過好似得一支………

發新話題