發新話題

[認真] 父母不支持我去打game

引用:
原帖由 於 16-9-2010 22:55 發表

話左你架啦 !!

讀完大學就算 !!

讀完雙碩士先好返黎 !!
餅.....其實我依家真係讀緊雙碩士架 ......
不過可能都係讀完一個就算

咁咪唔好玩囉, 咁簡單......

你上得黎都係想有人支持你之嘛, 但問心個句, 你睇到幾多REPLY係叫你唔好玩呀??
有無人支持繼續玩答案已經呼之欲出啦, BYEBYE
delete

,看來我到18申請張綠卡做真軍佬算,早死早超身

引用:
原帖由 kimkileo 於 16-9-2010 22:57 發表

餅.....其實我依家真係讀緊雙碩士架 ......
不過可能都係讀完一個就算
原來你咁q勁架....

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 22:59 發表
,看來我到18申請張綠卡做真軍佬算,早死早超身
你到果陣打game唔得咩......

打鋪game, 租裝備都係200蚊左右啫...無錢咪打少d lor...
打game都係消閒活動...同踢波踩單車果d一模一樣
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 22:48 發表
其實我如果再等就4年(加上今年),所以先發post問問,等下等下,我怕到20出頭都玩吳到
點解要等?
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 22:54 發表
my mun係d極度憎"GUNS"這東西的人,所以讀好d書對我向wargame界發展沒有極大幫助
certified

引用:
原帖由 wonglk 於 16-9-2010 22:59 發表

原來你咁q勁架....
勁就唔係依家讀啦.......書到用時方恨少
出身唔好又想搵多的除左勤力仲要學歷

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 22:57 發表
本人在和別人交談軍事時十分成熟,但平時會派下膠(不想)
送你3張圖,保證你一定有用

蒜-家陣捱下苦先
掃-好多野唔到你跪地屈服
狗-到你大時出人頭地,住洋樓養番狗,玩乜槍都得

附件

16-9-2010 23:02

回覆 37# 的帖子

看下邊的post

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 22:31 發表
小弟是中四的中學雞,家景近日不好加上父母不支持再加上無位擺 ,但是心愛這運動
12月會做part time,估有5千左右,但有咩方法可令他們支持
如不支持,又有咩方法可以瞞著他們又可以享受到呢; ...
家景近日不好 你知家境唔好就最好唔好啦...始終大家一家人生活唔多好
記得興趣都系到情況穏定先好搞

買枝手槍玩law

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 16-9-2010 23:04 發表
買枝手槍玩law
人地都話啊媽反對槍......

手槍也不給我買,之前d手垃雞都drop了

發新話題