發新話題

[認真] 父母不支持我去打game

引用:
原帖由 MKL04438 於 16-9-2010 23:16 發表
比人睇少…會唔會只係諗多左???
定係因為自已目標過於遠大

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-9-2010 23:16 發表

如果係咁就更加危險喇
現實世界無得爆seed,感情唔會加強火力,眼淚唔會令人起死回生
爆seed又唔一定無可能既

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16-9-2010 23:18 發表

爆seed又唔一定無可能既
爆菊就有...

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-9-2010 23:16 發表

如果係咁就更加危險喇
現實世界無得爆seed,感情唔會加強火力,眼淚唔會令人起死回生
所以樓主要醒下...好地地無game打就..就灰到咁....
要死先覺得解脫~~
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

醒D 啦......

冇中槍冇事冇幹就話姐

中左槍 , 肌肉不自控放鬆(包括括約肌)瀨屎瀨尿

我睇你有幾浪漫......

*敬希各版友尊重他人,勿在此兩類主題過份離題
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 於 16-9-2010 23:20 發表
醒D 啦......

冇中槍冇事冇幹就話姐

中左槍 , 肌肉不自控放鬆(包括括約肌)瀨屎瀨尿

我睇你有幾浪漫......
仲有睇住隊友中槍果陣既心理影響......

引用:
原帖由 wonglk 於 16-9-2010 23:02 發表

送你3張圖,保證你一定有用

蒜-家陣捱下苦先
掃-好多野唔到你跪地屈服
狗-到你大時出人頭地,住洋樓養番狗,玩乜槍都得
garlic dog broom A_A
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-9-2010 23:21 發表

仲有睇住隊友中槍果陣既心理影響......
好似hurt locker其中一幕...前一秒個隊友仲行緊,後一秒IED爆炸, 連渣都無剩...
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 16-9-2010 23:14 發表

抽離不到動漫世界所致
打過winning可以去踢世盃, 玩過GT都可以去同舒麥加鏈番轉

btw, 呢種人唔該唔好去玩h game

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-9-2010 23:17 發表

定係因為自已目標過於遠大
目標大唔係問題...問題係對自己期望過高
期望過高...自己對自己又好...人地對自己又好...都唔係好事

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16-9-2010 23:23 發表

目標大唔係問題...問題係對自己期望過高
期望過高...自己對自己又好...人地對自己又好...都唔係好事
目標過於遠大,一開始都係會比人取笑,認為不可能......

如果覺膠,可以不回這回覆
我心相world war 3 總有一天會發生,假如我只是一名小平民,我就只是早死的那一羣人
中國軍我極不愛,綠卡又ok易拿,加入有實力的一隊被射殺好過手無寸鐵地死
我想和很少相信這的人一樣,也要做下很好這方面功課
你一定會想我是否om的,但我可以話你聽
假如和一個robot 一樣,你的人生還有意思嗎
the life is shot,enjoy your life!
這是我的一套,今日吳知明日事,無人知你會吳會死or廢左
死在你愛的一切,好過死在一個比戰爭更血腥的商業社會

想,想,想多一定兒!

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-9-2010 23:26 發表

目標過於遠大,一開始都係會比人取笑,認為不可能......
目標係自己定既...無需要同人講架

你都中四啦, 應該知道點樣安排呢D錢...
用黎搭車食飯有剩餘既
就要睇你點分配...
一係俾屋企減輕一下負責
一係買野去玩.
錢就係得咁多, 睇你點用GA姐...

講到尾, 做PART TIME賺返黎既錢係你既,
你想點用就點用...
不過我做你會讀好D書先.
做PART TIME會冇好多時間

仲有, 你O個D講得寫唔得O個D呢, 得罪講句, 文盲都係識講唔識寫....................

發新話題