發新話題

[認真] 父母不支持我去打game

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:27 發表
如果覺膠,可以不回這回覆
我心相world war 3 總有一天會發生,假如我只是一名小平民,我就只是早死的那一羣人
中國軍我極不愛,綠卡又ok易拿,加入有實力的一隊被射殺好過手無寸鐵地死
我想和很少相信這的 ...
你真係發緊夢...ww3??

引用:
我心相world war 3 總有一天會發生,假如我只是一名小平民,我就只是早死的那一羣人
中國軍我極不愛,綠卡又ok易拿,加入有實力的一隊被射殺好過手無寸鐵地死
ww3發生既話,加入軍隊不停殺人,唔係更似robot咩......
還是說你很享受殺人的感覺

引用:
不如...諗下點解決家庭困難....努力讀書

做人的意義要靠自己去找的
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

屋企情況唔好
你父母最想的就係屋企人可以共渡時艱,咩野叫做需要,咩野叫做想要
Spend what you need, not what you want
你父母點唔鐘意槍都好,只因為你在求學時期,生活 / 經濟上都需要依賴父母,到你大個仔,出黎做野,知道邊D錢應該駛,邊D無謂駛,果陣先再買都唔遲
玩之嘛,玩少陣都要生要死?咁樣更加顯得你唔成熟

回覆 91# 的帖子

我說了,不好因膠而回

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 16-9-2010 23:31 發表

不如...諗下點解決家庭困難....努力讀書

做人的意義要靠自己去找的
人生的意義

引用:
等我訓練到你好似rambo咁好唔好

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:31 發表

我說了,不好因膠而回
唔識面對現實已經唔係膠唔膠既問題

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:31 發表

我說了,不好因膠而回
發一個幾乎係迫人吐槽既回覆...然後叫人唔鍾意唔好回.....?

引用:
Soldier, what do you fight for?

引用:
原帖由 boni 於 16-9-2010 23:28 發表
得罪講句, 文盲都係識講唔識寫
我好buy妳呢句

引用:
原帖由 seamoncheng 於 16-9-2010 23:32 發表

人生的意義
衰仔點解你知我睇緊邊課書架...

引用:
原帖由 wonglk 於 16-9-2010 23:36 發表

衰仔點解你知我睇緊邊課書架...
我都讀過

green card is pretty easy to get?

引用:
原帖由 louisli 於 16-9-2010 23:34 發表

Soldier, what do you fight for?
同樓主講:

ww3發生既話,你知唔知會係核戰?

你就算做咩,都會比人炸到屍骨無存...

諗野果陣唔好咁英雄主義...

世界係冇英雄....英雄只係由人塑造

我生得聰明得罪你咩!!!

發新話題