發新話題

[認真] 父母不支持我去打game

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:48 發表
真真如假,在現實和夢中又有咩
我在夢中係一個無名小兵,在現實我只係其中一個破壞地球的人類們
老實坦白同你講

我以前都生存過自己幻想世界入面

果陣時,我個世界只係得我一個,

所以唔知係咪因為咁,我d性格好內向

升到f.5先得果幾個朋友

甚至有d同班左幾年,但都唔熟!!

我唔知你係咪好似我咁

但如果係既,我好肯定同你講,你再咁諗落去

真係變毒男

同埋,就算你幾唔鍾意中國都好

請你唔好破壞中國既文化

正字啦朋友!!
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 HunterX 於 16-9-2010 23:53 發表
我覺得唔係樓主唔面對現實, 只係大家太過認真......
樓主係咪...思覺失調...
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 於 16-9-2010 22:37 發表
家庭經濟有問題

你返 part time 用來支持下自己既生活 , 有多餘錢先去玩樂咪仲好
完全同意....始終...war game既消費都唔平...

再講講#1問題...
----------------------------------
你自己都識講屋企家境都有問題...
咁係唔係要暫停一下...
你大個可以點玩都得...
唔好講父母問題...
只係家境負擔唔起已經可以令你暫停一下...
----------------------------------
你又可能問我地d學生又邊有咁多錢買wargame野...
好多人都係自己o既飯錢/零用錢洗剩o既儲起佢黎用...
都唔少人係暑假打工搵番黎o既...

引用:
原帖由 boni 於 16-9-2010 23:28 發表
仲有, 你O個D講得寫唔得O個D呢, 得罪講句, 文盲都係識講唔識寫....................  
阿b你個比瑜.....我想讚好....

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 22:54 發表
my mun係d極度憎"GUNS"這東西的人,所以讀好d書對我向wargame界發展沒有極大幫助
你話呀?

你成績好d,比番d面佢,佢覺得自己威既

自然都會比番d面你啦

到時要風得風

引用:
原帖由 louisli 於 16-9-2010 23:34 發表

Soldier, what do you fight for?
我做野果樹有個美軍上尉,佢同我講步兵唔係你想做就有得做
除左為左綠卡既炮灰,其他都係智商低過110

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 17-9-2010 00:02 發表

你話呀?

你成績好d,比番d面佢,佢覺得自己威既

自然都會比番d面你啦

到時要風得風
錢解決到o既問題就唔係問題...
最大問題係冇錢...

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 16-9-2010 23:41 發表
樓主好似逃避面對現實
you got the point...... ....10 marks

引用:
原帖由 HunterX 於 16-9-2010 23:53 發表
我覺得唔係樓主唔面對現實, 只係大家太過認真......
太認真....你就輸了.... ......怪老....10 marks

引用:
原帖由 sam524 於 17-9-2010 00:03 發表

錢解決到o既問題就唔係問題...
最大問題係冇錢...
佢會做part time ma

八字真言...

活在當下,
面對現實.

引用:
原帖由 mujiadam 於 16-9-2010 23:57 發表

完全同意....始終...war game既消費都唔平...
依家既後生真係比早幾年要幸福,有國狗咁叉平黎比佢地玩......
早幾年如果唔係做野學生哥真係唔知儲幾耐先買到支槍

咪係................其實我果時一見到馬記d槍就玩貼玻璃死唔願走
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

我而家先明白

你阿媽唔俾你玩槍係一個正確選擇

費是你太投入搞到病發

發新話題