發新話題

[認真] 父母不支持我去打game

家景近日不好<<
樓主就忍下手,屋企過左困難先打吧
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 22:59 發表
,看來我到18申請張綠卡做真軍佬算,早死早超身
你有冇諗清楚你講緊乜丫

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:09 發表
有,這是我的夢,我是想打下game轉d實戰經驗
其實我一生人也被人睇少,但我知道這才是唯一的方可以令我有返自信
用死去解脫??

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-9-2010 23:12 發表

點解覺得好動漫feel......
抽離不到動漫世界所致

樓主要好好諗清楚自己講緊乜~!!

引用:
原帖由 亞爾多 於 16-9-2010 23:16 發表

如果係咁就更加危險喇
現實世界無得爆seed,感情唔會加強火力,眼淚唔會令人起死回生
所以樓主要醒下...好地地無game打就..就灰到咁....
要死先覺得解脫~~

*敬希各版友尊重他人,勿在此兩類主題過份離題

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:27 發表
如果覺膠,可以不回這回覆
我心相world war 3 總有一天會發生,假如我只是一名小平民,我就只是早死的那一羣人
中國軍我極不愛,綠卡又ok易拿,加入有實力的一隊被射殺好過手無寸鐵地死
我想和很少相信這的 ...
不如...諗下點解決家庭困難....努力讀書

做人的意義要靠自己去找的

樓主好似逃避面對現實

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:42 發表
e個世界吳係人張你殺死,就係你殺死人
被血洗禮過後有正常人會覺這好嗎?
在21世纪,知識比槍殺死了更多的人
一個月至少有一宗自殺,新聞吳播係因為係家常便飯
我地住、站、食的都令吳少人失去了生命
戰爭 ...
樓主想??

引用:
原帖由 Raz 於 16-9-2010 23:48 發表
真真如假,在現實和夢中又有咩
我在夢中係一個無名小兵,在現實我只係其中一個破壞地球的人類們
你可以不可以返回現實面對學業,家庭

我去訓算了

自己要爭氣!!!!

引用:
原帖由 seamoncheng 於 18-9-2010 00:24 發表

我都仲係唔認得佢係邊個呀
me too

發新話題