發新話題

師兄們宜家用緊國狗定外國貨多呀?

我有架仔台仔&國狗

呀!隻金攻g36c ok吖

我用國狗,m4ss

我落場用馬記
國狗....只供我在家中把玩

而且....唔知係手神唔好還是甚麼,我手上的國狗冇一支係完全沒問題的!
(更不用提那支開槍不夠一百發,死因判定為工廠組裝波箱時沒檢查外物入侵的MP7!:x)
雖然我也承認,國狗的質素改善了很多(要執的地方也愈來愈少)
但始終不太放心讓它作為長玩的落場槍

(我認我思想守舊-----雖我只是個打過幾場game,還有很多要學的新仔)

引用:
原帖由 hippies 於 17-5-2007 18:47 發表

正~!!!

你睇我一場 kill 兩個就知正野!!!
唔.....47S
本來無一物, 何處惹塵埃

師兄 ,問咁多有關國狗的問題 ,都係想有人同你講 : ' 買國狗喇 , 好呀 , 好過斯A ,好過豬P ,好過馬老二 , 好過真槍 ' 係唔係??? 如果你想有人支持你買 , 不如去專賣國狗的地方喇 , 你一聽到你想聽的說話

To 樓主

其實買咩野槍都係自己擇, 我真係唔係好明點解咁多人要問, 到底買咩槍好, 買咩槍唔好, 咁多枝咪又係玩具, 俾多小心機同時間再加上金錢, 佢都好可以變到好準, 好耐用......
唔鐘意咪唔好買囉
枝枝槍都有好同埋唔好既地方架啦, 無一枝槍係唔洗改唔洗俾多d 錢就係好準, 百發百中架喎....

引用:
原帖由 華田 於 18-5-2007 15:07 發表
其實買咩野槍都係自己擇, 我真係唔係好明點解咁多人要問, 到底買咩槍好, 買咩槍唔好, 咁多枝咪又係玩具, 俾多小心機同時間再加上金錢, 佢都好可以變到好準, 好耐用......
唔鐘意咪唔好買囉
枝枝槍都有好 ...
我林新手驚買錯野掛?
買錯米哂錢...問清楚好d...
就係因為廣華d人唔中肯米上黎問...

補充一點:個人認為marui原裝咩都唔整最cum玩...

如果新玩我覺得買支國狗 試下WARGAME 係唔係岩自己玩係好既..
可能佢見國狗咁平所以先問姐..
我D朋友仔4個一齊買,兩個1日就壞電 其他問題未見有..1星期 別外一個 摩打壞左
以上係我(&朋友)既經驗.
我買左支 單發SNIPER 冇咩問題.

引用:
原帖由 mid_te 於 18-5-2007 15:36 發表

我林新手驚買錯野掛?
買錯米哂錢...問清楚好d...
就係因為廣華d人唔中肯米上黎問...

補充一點:個人認為marui原裝咩都唔整最cum玩...
如果連自己鐘意咩野槍然後先買都買錯既話...........
呢d 叫做抵死, 新手我諗要買既, 不外乎槍, 電, 叉機同埋彈匣, 全部都係一間槍鋪可以一炮過買晒既野黎....

引用:
原帖由 華田 於 18-5-2007 16:16 發表

如果連自己鐘意咩野槍然後先買都買錯既話...........
呢d 叫做抵死, 新手我諗要買既, 不外乎槍, 電, 叉機同埋彈匣, 全部都係一間槍鋪可以一炮過買晒既野黎....
佢又唔係問款...佢問緊國狗同其他廠分別

引用:
原帖由 mid_te 於 18-5-2007 16:24 發表

佢又唔係問款...佢問緊國狗同其他廠分別
即係.........
引用:
原帖由 華田 於 18-5-2007 15:07 發表
唔鐘意咪唔好買囉
枝枝槍都有好 ...

引用:
原帖由 華田 於 18-5-2007 16:25 發表

即係.........

即係無野勒|)

一分錢一分貨...國狗只係日本狗既四分一價錢左右...

你俾四分一價錢想有百份百既質素...

無得比咯........

引用:
原帖由 jkidd 於 18-5-2007 15:01 發表
師兄 ,問咁多有關國狗的問題 ,都係想有人同你講 : ' 買國狗喇 , 好呀 , 好過斯A ,好過豬P ,好過馬老二 , 好過真槍 ' 係唔係??? 如果你想有人支持你買 , 不如去專賣國狗的地方喇 , 你一聽到你想聽的說話
呢位哥仔唔洗咁懆...
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

發新話題