發新話題

我想問下gunnerairsoft的l96邊到有得買?

引用:
原帖由 sam524 於 18-9-2010 21:24 發表

咁叫呃post!?
教緊你點做人呀...
下下就係抽水...
人唔洗做到咁盡嫁...
多謝師兄叫我做人!  

係咩??

吾知係邊個話我抽人水先呢..
[[IMG]

引用:
原帖由 coke 於 18/9/2010 21:29 發表

多謝師兄叫我做人!  

係咩??

吾知係邊個話我抽人水先呢..
喂!唔好再嘈得唔得呀!?冇心幫人就咪出聲、姦post......(你係其中之一,但唔止你一個,仲有n咁多個)
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 coke 於 26-8-2010 18:05 發表
咩廣華街好遠架???
邊個成日抽水自己有眼睇...
果個人係CGF都唔知有幾多喱d post...

引用:
原帖由 sam524 於 18-9-2010 21:34 發表

邊個成日抽水自己有眼睇...
果個人係CGF都唔知有幾多喱d post...
係囉師兄, 成日有D人識話人吾識話自己...
[[IMG]

引用:
原帖由 Pvt.King 於 18-9-2010 19:26 發表

唔洗, 去完記住影幾張相番來, 我都想見識下
我私人比幾張绝密比你^^

回樓主:
gunnerairsoft係一間店(中文簡稱:炮兵,位於煙廠街),而Well係一間槍廠(大陸)
你條link o個枝就係Well的,
師兄可以上炮兵問問,不過炮兵既營業時間非常不定,
師兄可以先行一下KWS,睇睇有冇先(因為世博、亞運等關係,上面捉得好緊,國狗長期斷貨)

另外,樓主唔該禮貌d
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 18-9-2010 20:11 發表

我想問下e隻咩黎
熊仔鼠

引用:
原帖由 seamoncheng 於 18-9-2010 20:30 發表

你咪下下都係呢兩句啦
唔想答咪唔好回囉
btw well既l96我諗好多間都有...番9又有...戰死又"好似"有...當然貓兵都應該有
感谢  其他

引用:
原帖由 coke 於 18-9-2010 20:36 發表

咁吾同下下餵曬佢地?

叫佢自己去睇有問題?

你睇到佢講咩

“元朗好遠”

咁點? 我幫佢買埋送埋比佢啦不如?
都好

引用:
原帖由 野戰專家 於 18/9/2010 21:46 發表

感谢  其他
呢位師兄,請問你可唔可以禮貌d?

引用:
原帖由 coke 於 18-9-2010 21:00 發表

我更正左佢wo

等佢吾使一錯再錯, 到時佢去問人gunnerairsoft L96比人鬧就吾好啦

嚇親D新手架嘛
唔該你

其實班老手教緊D新仔玩槍嘅價值觀

引用:
原帖由 野戰專家 於 18/9/2010 21:50 發表

唔該你
搞錯!!!我都有答你架!你淨係唔該其他師兄,偏係冇唔該我!
早知就唔答你...

引用:
原帖由 野戰專家 於 18-9-2010 21:50 發表

唔該你
回一回個問題
枝L96唐九一定有
BTW,師弟對人有禮貌唔會得罪人
同一定唔會用被人"講聲唔該會死嫁"開始抽水

引用:
原帖由 adlar 於 18/9/2010 22:05 發表

回一回個問題
枝L96唐九一定有
你老點人呀!?唐九d野咁叉貴...

發新話題