17 12
發新話題

齊齊來找碴

齊齊來找碴

附件

23-9-2010 22:08

頂果份野唔同左
個碌仔做得大左喎,但係。。。。個碌係唔係唔郁得架

上次拎上手都覺得OK輕,有興趣入一隻試下....

個滑輪大咗咁多,係咪真係順咗好多?
Ken's Custom Magpul M4  

個大碌碌似乎唔識轉 ??
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

新皮豬屎WOR!

BOLT LOCK位強化左
Valve Lock 大餅位強化左
價錢強化左
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

關鍵系,仲頂吾頂bolt!

引用:
原帖由 chenqiuhe 於 24-9-2010 05:19 發表
之前換左出氣膠都唔頂架

引用:
原帖由 chenqiuhe 於 24-9-2010 05:19 發表
我用一代時都冇呢個問題,so~現在亦冇呢個問題

引用:
原帖由 lololo 於 24-9-2010 01:33 發表
個大碌碌似乎唔識轉 ??
Yes~個大碌係唔識轉ge

我今日都買咗,個大碌係唔識轉有D怪
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 25-9-2010 00:17 發表
我今日都買咗,個大碌係唔識轉有D怪
用落就唔怪架啦

haha 等左幾個月, 終於入到個新版PROWIN匣, 的確比第一代輕, 初步感覺良好.  用GP槍唔頂BOLT LA.

請問市價係幾多,小弟有興趣入番幾隻!

引用:
原帖由 061084 於 25-9-2010 14:10 發表
請問市價係幾多,小弟有興趣入番幾隻!
$@)

17 12
發新話題