26 12
發新話題

2把GBB既決擇[VFC vs KA]

................

引用:
原帖由 macfabrica 於 29-9-2010 23:52 發表
有時一分錢一分貨.....PROWIN造工幾OK,出氣又穩定
貴D都值既...
KA匣好似話跟WA Super ver做,一有隻我已經漏氣了
Bomber未試.....聽日買隻試下先

本來都有諗住同師兄收D VFC匣,但諗諗下支MK18都係遲早上神檯 ...
師兄出幾多先    有人pm我 400蚊收哂-0-
我吾洗煩vfc定ka-__-
但係煩緊 KA m4 gbb 用PROWIN定Bomber

..............

引用:
原帖由 macfabrica 於 30-9-2010 01:06 發表
不過,你要計下你落場玩要用幾多隻匣
VFC就一槍就兩隻匣,你又有兩隻響手,4隻應該僅夠落場
KA既就一槍一匣,即係話你要買多三隻,當你好彩買Bomber就900三隻
唔好彩就要揀PGZ 450一隻,即係450 x3要1350
加埋槍 ...
甘vfc la~"~有2隻匣係到買槍咪得~_~加埋有3隻夠落場...但vfc好快打哂1隻= =

引用:
原帖由 sam524 於 30-9-2010 01:44 發表

3隻已經夠...
我用we...30rounds一隻...
我用3隻可以打2-3場...
咁又係
吾似cs
3-4隻夠玩

玩GBB求真實感姐 吾似電槍咁怪...打哂full 百幾粒一個匣
又吾係真槍實彈
虛擬遊戲頂多3隻後備匣(作個比喻) wargame落場3隻後備匣真係可能吾夠(outdoor)
睇技術同當考下自己準吾準 打哂長火,,,仲有手槍

引用:
原帖由 macfabrica 於 30-9-2010 16:17 發表
............唔好用Game去比啦,仲細咩

或者你睇下人地打Game時既Setting or 上網搵下D軍人load幾多隻匣響身,先決定買幾多隻匣law
上次玩wargame吾知對班中一定中三
見到支L96就話係awp m16當m4
幾多隻匣睇個人落場而定啦

...................

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-9-2010 16:45 發表

唔係唔夠
係一定唔夠
當你同人主動(或迫住)交火時
多幾隻匣係好事
幾秒無哂
http://www.youtube.com/watch?v=_LVMnE81QeY
要玩狂reload了

............

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-9-2010 16:53 發表

gbb唔玩full ga....
明白  1下1下/3下3下 但對住個外人支神神地既國狗ak... 我只好認命
上次玩三軍d草叢場 我中流彈都要自己認死... (可以吾認)
3D貨櫃又係 導師叫玩單發或bingo...咁岩阻正佢,,,我bingo左佢先,,,佢支ak仲要射左我好多飛

引用:
原帖由 macfabrica 於 30-9-2010 01:40 發表
VFC一槍是包左兩隻匣的

如果你打OUTDOOR,6隻啦

唔知其他師兄有咩意見呢?
睇漏左
VFC一槍包兩隻自家匣 (真?!)
一槍加兩隻匣$2350 ...加埋我個fd送個2隻=4隻
到時再考慮買多1-2隻 不過見d帖話支m4有d位易爛有d無奈

............

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-9-2010 17:57 發表

VFC一槍包兩隻自家匣======>ya
thx 師兄
VFC M4 GBB (marking) $2350-250-250=___=
其實支槍=1850...同KA差少少(19xx)...
VFC槍身令d同多隻匣比你爽下

引用:
原帖由 Vindicator 於 30-9-2010 18:17 發表

http://www.wargameyau.net/viewth ... 5&highlight=vfc
睇睇
問題來了...可能剩係MK18先送2隻匣
M4送得一隻...可能我睇錯啦
http://www.wargameyau.net/viewth ... ht=VFC%2BM4A1%2BGBB
要問有VFC m4個個師兄先知

引用:
原帖由 macfabrica 於 30-9-2010 18:50 發表
打去WGC問下
吾洗打lu...
上wgc個網睇MK18...
Package Includes: Gun, 2 x Magazine, BB Loader
M4
Package Includes: Gun, Magazine, BB Loader

26 12
發新話題