發新話題

systema revolution波箱

systema revolution波箱

想問下咁多位ching
systema revolution波箱個feel同埋性能同PTW差幾遠?
我而家好多????
唔該晒咁多位!!!!!!!!

youtube有個肥鬼佬同個北歐鬼既片可供參考
感覺射速好快 其他就唔知囉
價錢太吃人 好難真金白銀去試

4K個波箱,不如俾多2K,買套PTW黎玩。

起碼換筒方便

引用:
原帖由 McDull 於 2-10-2010 00:29 發表
4K個波箱,不如俾多2K,買套PTW黎玩。

起碼換筒方便
120% agree

我都唔知原來成4k==
咁我都係PTW算啦....真係起碼換筒都方便..

$4K......... , I asked before on gun Street only $3XXX......

嗰個波箱除咗方便AEG打單發,同可以吓吓回正位之外都唔知有乜好
我個fd枝枝槍都落依個波箱,又3齒輪到4齒輪都有用...佢就猛話好但無拉橋連0.25銖都上唔到彈
依個價我情願玩吓枝次世代or加錢買PTW

引用:
原帖由 Arther 於 2-10-2010 17:07 發表
嗰個波箱除咗方便AEG打單發,同可以吓吓回正位之外都唔知有乜好
我個fd枝枝槍都落依個波箱,又3齒輪到4齒輪都有用...佢就猛話好但無拉橋連0.25銖都上唔到彈
依個價我情願玩吓枝 ...
會唔會係彈夾問題呢?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

我淨係聽過, 如果有野唔夾, 唔跟, systema 數(t-頭or 金身) 好易撞爛野. 繼而搞難個波箱. 不過呢d係一出既時候聽返呢. 而家唔知有冇改善.

引用:
原帖由 garykcchan23 於 2-10-2010 14:24 發表
$4K......... , I asked before on gun Street only $3XXX......
係呀,一個電槍波箱,3XXX同4K有咩分別呢

引用:
原帖由 Arther 於 2-10-2010 17:07 發表
依個價我情願玩吓枝 ...
如果淨係為左呢樣野,整4XFET就得啦

引用:
原帖由 spec.ops. 於 2-10-2010 18:03 發表

會唔會係彈夾問題呢?
用過好多匣去試但都有問題,我覺得有可能hop-up座唔夾推彈咀
但枝槍唔係我所以無得試

引用:
原帖由 McDull 於 2-10-2010 22:21 發表

如果淨係為左呢樣野,整4XFET就得啦
FET係控制到電個part....但又到單發勾蝕

引用:
原帖由 Arther 於 3-10-2010 09:59 發表

FET係控制到電個part....但又到單發勾蝕
鋼制既會唔會好D

引用:
原帖由 McDull 於 3-10-2010 13:31 發表

鋼制既會唔會好D
而家用咗喇

發新話題