26 12
發新話題

終於揾到夜用裝,唔使成日用日用裝

回覆 #14 FNP90xvhk 的帖子

........
sorry no stock now!!

引用:
原帖由 Smartone 於 19-5-2007 12:36 發表
........
sorry no stock now!!
咁夜晚流M點算先?
唔係喇都係抱住呢幅野訓...
睇下有無第d野流下好過...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回覆 #17 FNP90xvhk 的帖子

曄.........淫棍...你真係買咗呀

引用:
原帖由 Smartone 於 19-5-2007 13:21 發表
曄.........淫棍...你真係買咗呀
嘩,乜你叫得咁大聲呀

雖然我認!
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Smartone 於 19-5-2007 04:37 發表
日用裝
好用嘛? 好似軟流流咁。走緊時會唔會fing得好利害?
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #17 FNP90xvhk 的帖子

流x水
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 AJM 於 19-5-2007 14:06 發表

好用嘛? 好似軟流流咁。走緊時會唔會fing得好利害?
正.....試過你就知 但要D時間適應唔駛自己向前推
咁又唔會fing得好利害,因有外帶絆住,我反而覺得6004先fing得利害,又(牙)得好出

引用:
原帖由 Smartone 於 19-5-2007 04:40 發表
夜用裝
貴得有道理...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Smartone 於 20-5-2007 18:09 發表

正.....試過你就知 但要D時間適應唔駛自己向前推
咁又唔會fing得好利害,因有外帶絆住,我反而覺得6004先fing得利害,又(牙)得好出
佢係咪仲有個彈弓扣, 一按會自動彈前架??

引用:
原帖由 華田 於 20-5-2007 21:50 發表

佢係咪仲有個彈弓扣, 一按會自動彈前架??
嗰隻係Blade-Tech
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #22 Smartone 的帖子

咩價位?
本來無一物, 何處惹塵埃

26 12
發新話題