發新話題

跟據可靠情報,sa80國狗會o係月尾有貨....

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 19-5-2007 19:59 發表

無錯, 第一個叫馬傻, 咁蠔屎咪"又一星級"囉.
強勢英軍

引用:
原帖由 rolex 於 19-5-2007 19:50 發表
陸軍密碼果枝又無晒聲氣,睇黎都係要....
我都等緊

引用:
原帖由 rolex 於 19-5-2007 19:50 發表
陸軍密碼果枝又無晒聲氣,睇黎都係要....
Oct 07 will be released...

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-5-2007 23:32 發表

Oct 07 will be released...
如果係真0甘都係等多幾個月,十月打game係時侯

引用:
原帖由 rolex 於 20-5-2007 00:04 發表

如果係真0甘都係等多幾個月,十月打game係時侯
Army code頭炮
Good luck 啦!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-5-2007 00:07 發表

Army code頭炮
Good luck 啦!!!
士打同豬豬都有d缺點導至我唔買,希望呢枝唔會失望啦

引用:
原帖由 myron21st 於 19-5-2007 22:22 發表

強勢英軍
英軍強大鳥
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #13 RoyalMarine 的帖子

姦我乜樹
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #20 B20_hk 的帖子

食尾水......
本來無一物, 何處惹塵埃

肥水已流別人田

買枝國狗粗打.........不過我枝枝都打得咁粗............士但啦如果六至七百咪買多枝玩吓啦

P.S. 好似之前枝國狗MP40, 一出都要8XX, 宜家咪$500有找, 等吓先買啦, 橫掂SA80....一路都有唔先急

[quote]原帖由 queen 於 20-5-2007 10:03 發表
買枝國狗粗打.........不過我枝枝都打得咁粗............士但啦如果六至七百咪買多枝玩
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 20-5-2007 16:38 發表

如果國狗出SUSAT呢...
我咪又係用返自己枝SUSAT, 與我無關

引用:
原帖由 queen 於 20-5-2007 10:03 發表
買枝國狗粗打.........不過我枝枝都打得咁粗............士但啦如果六至七百咪買多枝玩吓啦

P.S. 好似之前枝國狗MP40, 一出都要8XX, 宜家咪$500有找, 等吓先買啦, 橫掂SA80....一路都有唔先急
買多支A1都好

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-5-2007 18:53 發表

買多支A1都好
所以咪買多枝玩...

發新話題