發新話題

ptw 我來了

唔係GARY把CQBR ~_~ 我都有同佢傾~佢HOLD左俾第個師兄

我全日都打single, 1舊鋰電打金筒,
打晒straight 0.3g bb一包, 1200飛, 就用完1條 1300mah 11.1v 鋰電.
supermax default set up.
你預1粒BB就1mah差唔多
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 17# 的帖子

thz 師兄
咁想問下如果打籃筒以下係唔係要轉番用7.2v 鋰電?
另外邊隻鋰電牌子係最好用?

引用:
原帖由 fusionjc 於 22-10-2010 11:06 發表
thz 師兄
咁想問下如果打籃筒以下係唔係要轉番用7.2v 鋰電?
另外邊隻鋰電牌子係最好用?
籃筒以下係用7.4V較好,GE POWER唔錯
三六轟一轟,敵人企唔穩!

(廣華街有現貨計)GE power比firefox好, 但係premium power仲好.

師兄我用黑筒打130,用Fire Fox LiFe PO4 1350mah磷酸鐵鋰電 12.8V,有冇師兄用緊,有冇大問題呢!!

引用:
原帖由 Elf 於 22-10-2010 19:37 發表
(廣華街有現貨計)GE power比firefox好, 但係premium power仲好.
不過premium power都唔平

引用:
原帖由 spec.ops. 於 22-10-2010 22:38 發表

不過premium power都唔平
去開個間賣3cell 1300mah 20C $200
買1,2舊電同買firefox/ge power分別只差數十蚊
用得PTW, 都唔差在, 一分錢一分貨呀嘛

引用:
原帖由 Elf 於 23-10-2010 08:31 發表

買1,2舊電同買firefox/ge power分別只差數十蚊
師兄請問舊電係唔係尾通size呀?

引用:
原帖由 Elf 於 23-10-2010 08:31 發表

買兩條premium power,差不多可以買3條GE POWER

引用:
原帖由 長其涼美 於 23-10-2010 09:53 發表

師兄請問舊電係唔係尾通size呀?
係尾通size

琴日搞左一日~終於都整好把ptw... 但原來systema 出廠好多位都係要執~特別係d pin位 orz.....

試鎗時d 聱好尖~其實係唔燧正常家??

打乜力先?越大力就越好聲架!

回覆 28# 的帖子

紅筒呀師兄~ 我試個陣未落筒~ d聲勁似掃齒聲

回覆 29# 的帖子

我唔師兄我都係買咗1個月到
落筒試吓會唔會好啲

發新話題