發新話題

ptw 我來了

引用:
原帖由 fusionjc 於 25-10-2010 10:55 發表
紅筒呀師兄~ 我試個陣未落筒~ d聲勁似掃齒聲
呢個係新490摩打既特徵....
搵d有玩開既師兄幫你聽聽啦..

回覆 31# 的帖子

我係我堆game友的小白鼠呢....

回覆 32# 的帖子

有機會就幫你睇睇啦
首先想問下你果枝應該係KIT吧,用咩電推紅筒呢?齒輪及波箱有冇落油?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

回覆 33# 的帖子

係max kit ~ 用11.1v 20c 電推~ 有落油

引用:
原帖由 fusionjc 於 25-10-2010 13:55 發表
係max kit ~ 用11.1v 20c 電推~ 有落油
咁就真係要聽左先答到你了

紅筒大聲唔奇呀.. 銀筒直頭鎗鎗都震架
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 36# 的帖子

我紅筒已經槍槍震

咁師兄你唔落筒個陣係唔係都係會尖聲? 另外我想問紅筒降火係唔係只可以換彈弓咋~130出面斷晒貨無得賣....

我下次錄音~師兄幫忙聽聽有無問題 : )

引用:
原帖由 fusionjc 於 26-10-2010 08:57 發表
咁師兄你唔落筒個陣係唔係都係會尖聲? 另外我想問紅筒降火係唔係只可以換彈弓咋~130出面斷晒貨無得賣....
咁師兄你唔落筒個陣係唔係都係會尖聲?<----好輕微
另外我想問紅筒降火係唔係只可以換彈弓咋<-----係

回覆 39# 的帖子

整多條link 你, 你條link d 聲似d 490摩打
如果你果支係咁既聲, 係冇問題.
http://www.youtube.com/watch?v=hRulg5UXMQM&feature=related

引用:
原帖由 jpg 於 26-10-2010 17:01 發表
整多條link 你, 你條link d 聲似d 490摩打
如果你果支係咁既聲, 係冇問題.
http://www.youtube.com/watch?v=hRulg5UXMQM&feature=related
你有無聽過我果支先....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 26-10-2010 22:40 發表

你有無聽過我果支先....
有咩特別先

特別摩打, 改良過既490, 特別靜
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

發新話題