發新話題

ptw 我來了

D聲我個人感覺上佢地靜D~但都OK
另外我想問下砌過490 摩打的師兄係唔係特別難裝上個身到~我要磨下位先入到個金身先入到~個2條定位PIN我直頭要開磨機磨闊佢先入到....

引用:
原帖由 fusionjc 於 27-10-2010 01:07 發表
另外我想問下砌過490 摩打的師兄係唔係特別難裝上個身到~我要磨下位先入到個金身先入到~個2條定位PIN我直頭要開磨機磨闊佢先入到....
原裝係好fit, 但唔洗磨都應該裝到........

引用:
原帖由 Elf 於 27-10-2010 00:58 發表
特別摩打, 改良過既490, 特別靜
咁咪可以做港版 tackleberry...

引用:
原帖由 jpg 於 27-10-2010 02:43 發表

咁咪可以做港版 tackleberry...
都唔知佢改左D乜
我諗住同佢買隻番黎, 叫模型鋪拆開睇睇佢 ...
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 fusionjc 於 27-10-2010 01:07 發表
same here. i didn't even bother putting either of the pins in.

我好鬼驚裝得唔好掃齒~咁就樣衰啦

引用:
原帖由 Elf 於 27-10-2010 04:51 發表

都唔知佢改左D乜
我諗住同佢買隻番黎, 叫模型鋪拆開睇睇佢 ...
咁就快D買啦,造福人群
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-10-2010 13:43 發表

咁就快D買啦,造福人群
£230好貴呀大佬

引用:
原帖由 Elf 於 28-10-2010 02:34 發表

£230好貴呀大佬
最慘, 係買左返黎, 貨不對版就大鑊啦..

引用:
原帖由 jpg 於 28-10-2010 03:33 發表

最慘, 係買左返黎, 貨不對版就大鑊啦..
咁佢成個forum係度就無得走既...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 28-10-2010 03:56 發表

咁佢成個forum係度就無得走既...
係就係冇得走.不過真係好想知係咪好似傳聞中咁勁啦.

咁我又真係唔知亦唔想知囉....不如睇下佢隻講左9年都係唔知整過d咩既超級hop....

我諗呢d就係西洋人做野既效率.....我諗都係等強哥出手把啦....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 Elf 於 28-10-2010 02:34 發表

£230好貴呀大佬
如果掂既,咁係值既

引用:
原帖由 jpg 於 28-10-2010 04:57 發表

係就係冇得走.不過真係好想知係咪好似傳聞中咁勁啦.
Elf師兄心郁郁喎

引用:
原帖由 sailun412 於 28-10-2010 05:29 發表
咁我又真係唔知亦唔想知囉....不如睇下佢隻講左9年都係唔知整過d咩既超級hop....

我諗呢d就係西洋人做野既效率 ...
其實原裝果個執少少已經好掂

發新話題