發新話題

ptw 我來了

引用:
原帖由 sailun412 於 28-10-2010 05:29 發表
咁我又真係唔知亦唔想知囉....不如睇下佢隻講左9年都係唔知整過d咩既超級hop....

我諗呢d就係西洋人做野既效率 ...
終於出左? 究竟整左D乜??
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-10-2010 07:23 發表

Elf師兄心郁郁喎
佢其實有講過整左D咩, 但係
1) 我唔識摩打野
2) 我手工差
3) 佢講到好簡單, 基本上就係拆到個芯, 整走D protective coating就得!
老實講, 叫我俾£80俾你咁整, 我彩佢都有傻

但係又要用soldering iron, 又要用blowing torch, 又要隊D高危工具埋舊大磁石度!

再講, 我就算同佢買左隻全改好既, 舊大磁石係唔可以拎上機...

引用:
原帖由 Elf 於 28-10-2010 12:56 發表

佢其實有講過整左D咩, 但係
1) 我唔識摩打野
2) 我手工差
3) 佢講到好簡單, 基本上就係拆到個芯, 整走D protective coating就得!
老實講, 叫我俾£80俾你咁整, 我彩佢都有傻

但係又要用soldering iron,  ...
咁樣吖,之前我都整左自己把M16既Motor
三六轟一轟,敵人企唔穩!

PTW摩?

引用:
原帖由 Elf 於 29-10-2010 01:15 發表
PTW摩?
當然啦

£230, 買到兩隻新摩打羅..
個hopup 我一睇到...即刻打個突?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-10-2010 03:05 發表

當然啦
麻煩嗎?

引用:
原帖由 Elf 於 29-10-2010 10:11 發表

麻煩嗎?
攝石攝力特強,唔易拆

小弟up左段片上去~ 麻煩咁多位師兄聽聽d 聲有無問題啦

http://www.youtube.com/watch?v=DfQqRM7SCOg

引用:
原帖由 fusionjc 於 1-11-2010 15:09 發表
小弟up左段片上去~ 麻煩咁多位師兄聽聽d 聲有無問題啦

http://www.youtube.com/watch?v=DfQqRM7SCOg
就段片既收音,我覺得d聲算順滑, 冇乜沙啞聲.....不過黃色果d係咩來自己加既油??

回覆 71# 的帖子

自己無加油呀~係原廠跟的~是否有問題??

引用:
原帖由 fusionjc 於 1-11-2010 16:13 發表
自己無加油呀~係原廠跟的~是否有問題??
既然係原廠既, 應該冇問題

師兄想問下如果將來要補油應該補咩牌子油好呢??

ptw唔補油都無問題. 補油補錯地方仲大獲過唔補.
所以唔補好過補.

發新話題