發新話題

ptw 我來了

其實CQBR同363同509準成度唔差好遠
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

我全日都打single, 1舊鋰電打金筒,
打晒straight 0.3g bb一包, 1200飛, 就用完1條 1300mah 11.1v 鋰電.
supermax default set up.
你預1粒BB就1mah差唔多

(廣華街有現貨計)GE power比firefox好, 但係premium power仲好.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 22-10-2010 22:38 發表

不過premium power都唔平
去開個間賣3cell 1300mah 20C $200
買1,2舊電同買firefox/ge power分別只差數十蚊
用得PTW, 都唔差在, 一分錢一分貨呀嘛

紅筒大聲唔奇呀.. 銀筒直頭鎗鎗都震架

特別摩打, 改良過既490, 特別靜

引用:
原帖由 jpg 於 27-10-2010 02:43 發表

咁咪可以做港版 tackleberry...
都唔知佢改左D乜
我諗住同佢買隻番黎, 叫模型鋪拆開睇睇佢 ...

引用:
原帖由 fusionjc 於 27-10-2010 01:07 發表
D聲我個人感覺上佢地靜D~但都OK
另外我想問下砌過490 摩打的師兄係唔係特別難裝上個身到~我要磨下位先入到個金身先入到~個2條定位PIN我直頭要開磨機磨闊佢先入到....
same here. i didn't even bother putting either of the pins in.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-10-2010 13:43 發表

咁就快D買啦,造福人群
£230好貴呀大佬

引用:
原帖由 sailun412 於 28-10-2010 05:29 發表
咁我又真係唔知亦唔想知囉....不如睇下佢隻講左9年都係唔知整過d咩既超級hop....

我諗呢d就係西洋人做野既效率 ...
終於出左? 究竟整左D乜??

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-10-2010 07:23 發表

Elf師兄心郁郁喎
佢其實有講過整左D咩, 但係
1) 我唔識摩打野
2) 我手工差
3) 佢講到好簡單, 基本上就係拆到個芯, 整走D protective coating就得!
老實講, 叫我俾£80俾你咁整, 我彩佢都有傻

但係又要用soldering iron, 又要用blowing torch, 又要隊D高危工具埋舊大磁石度!

再講, 我就算同佢買左隻全改好既, 舊大磁石係唔可以拎上機...

PTW摩?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-10-2010 03:05 發表

當然啦
麻煩嗎?

ptw唔補油都無問題. 補油補錯地方仲大獲過唔補.
所以唔補好過補.

發新話題