發新話題

亞富汗英軍 H&K33 + TRIJICON REFLEX

HK33好似國狗都有出過,跟足kxc,一樣可以手拉...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-5-2007 19:31 發表
咪又姐係.....

引用:
原帖由 pathfinder 於 22-5-2007 10:14 發表
我想要佢地件新vest ar~~~~~
Which vest you want ar?????

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 22-5-2007 19:31 發表
象象出過抄媽咪33既...金屬身, 膠前節, 百利達有貨, 420一枝, 不過無國產匣賣(太耐斷貨鳥)...都ok架
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 queen 於 22-5-2007 20:18 發表

Which vest you want ar?????
沙色o個件cp vest ar~~~~

引用:
原帖由 pathfinder 於 22-5-2007 23:35 發表

沙色o個件cp vest ar~~~~
CP件vest已經難求 , 仲要係沙色呢....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 23-5-2007 00:47 發表

呢件?
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 伯言 於 22-5-2007 21:47 發表

象象出過抄媽咪33既...金屬身, 膠前節, 百利達有貨, 420一枝, 不過無國產匣賣(太耐斷貨鳥)...都ok架
我覺得呢支係抄得唔錯
鵰。豹。狸。獅。狒

this one.......

引用:
原帖由 皇家御貓 於 23-5-2007 00:47 發表

雖然難求, 不過hk都有一定數量存在wo~~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-5-2007 09:12 發表

我覺得呢支係抄得唔錯
個金身係彎既特點我都相信係抄番黎既
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 23-5-2007 12:22 發表

個金身係彎既特點我都相信係抄番黎既
彎?!
鵰。豹。狸。獅。狒

That one

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 23-5-2007 12:24 發表

彎?!
佢個身係左右夾埋果種
可能大陸造工差,果兩塊野上左前後是但一邊screw, 另一邊就會"Y"咁型狀...
不過無野既, 夾硬收埋後而果粒screw就可以拉番埋

引用:
原帖由 sniperrifle 於 23-5-2007 12:28 發表
That one
vest 難求......

發新話題