發新話題

WE G36C GBB $5500內(新台幣)

軍軍軍有支demo試玩啦,剛剛試左一匣,個blow back勁重!超正!!!阿媽仲話一定1.5K樓下......支槍就超值,不過買匣都肯定買到窮啦........‾___‾"

引用:
原帖由 wing383 於 20-10-2010 20:34 發表
軍軍軍有支demo試玩啦,剛剛試左一匣,個blow back勁重!超正!!!阿媽仲話一定1.5K樓下......支槍就超值,不過買匣都肯定買到窮啦........‾___‾"
呢支野真係制得過
老實講...玩邊支GBBR都係買匣買到窮架啦

今日向3斤甩過下,out look 唔錯!

輕過AEG~

但D marking真是......

BO果下好大力,但選擇制有D失真.....

價錢就$15XX

引用:
原帖由 joey 於 20-10-2010 20:39 發表
今日向3斤甩過下,out look 唔錯!

輕過AEG~

但D marking真是......

BO果下好大力,但選擇制有D失真.....

價錢就$15XX
我最關心都仲係個bolt lock…

呢支槍既出現,動搖左我購入ksc mp7既計畫...

引用:
原帖由 likhang516 於 20-10-2010 20:58 發表
呢支槍既出現,動搖左我購入ksc mp7既計畫...
買住mp7先...
等報告出晒先...
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

有貨到喇!!!
菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 20-10-2010 21:20 發表
有貨到喇!!!
到左

都尚算OK,但我最想要係MP5......

引用:
原帖由 landy 於 20-10-2010 21:20 發表
有貨到喇!!!
禁快有?
le個星期6吾得閒
要下個星期先得=.=
重想一出就買跟住寫番個開箱文tim

好在g36 毒我唔到
我都係等mp5 + scar open bolt kit

引用:
有貨到喇!!!
咁快?臺灣個邊好似都未有得賣喎?
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

..................

G36C...WE贏價錢...marking就
睇下遲VFC定WE出MP5 GBB先
(我支416呀 )

明天去睇睇先
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

3斤有得訂喇,落訂再平一舊,話月底有貨喎,個人認為呢個價錢買咁既質素都抵啦,最多之後再買改件囉…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

發新話題