22 12
發新話題

PTW Clone

PTW Clone

2010 CTW M4-A1 MX2
呵呵, 都叫做玩過呀!!!
白老鼠小開箱文!!
我都叫做試過下PTW真是好好玩, 見到就打到, D彈道又直又遠.....好處真多,老實講低玩過我支GBB!!!
但點解又唔俾又千零蚊玩PTW...鬼叫我鍾意罕有野咩!!!(呵呵冇錢所以買平野囉)
不過,好OR唔好都未知,等我落場粗打幾轉話過你地知啦!!
laser marking 我幾鍾意;加分
我就愛就係呢個筒,好靚,有質感;加分
2010 new CPU + LED, 魔打聲比較低沈;加分
外觀我俾90分,我要求係實用!!
整體 85分, 因為個匣麻麻地;但用0.25KSC連發好OK,所以扣少左分..電行里電11.1V 15M 20C.
菜鳥一號

最新版?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

都係玩翻原廠PT凸安全啲.

幾銀呀?
我係鴨仔,唔好打我!

同STD KIT差不多
菜鳥一號

回覆 2# 的帖子

你啱呀! 2010 MX2 版
菜鳥一號

where buy it ?

引用:
原帖由 landy 於 20-10-2010 13:15 發表
你啱呀! 2010 MX2 版
呢批D野好左好多
三六轟一轟,敵人企唔穩!

hey ching, I would like to know where to get this cool stuff as well.

Hey bro, check this out
www.celciustechnology.com/

菜鳥一號

引用:
原帖由 landy 於 20-10-2010 13:13 發表
同STD KIT差不多
咁既價玩老番

力水我是std 90.. 善良的小伙子!
可用110~130 行Li po11.1v 12mah 20c
If 130+ 用Li po 11.1v 20mah 20c
菜鳥一號

引用:
原帖由 McDull 於 20-10-2010 14:32 發表

咁既價玩老番
大家用唔同角度去睇姐!
WA GBB system 都有好多商家啊!
A&K 都出 PTW 啦!
我只想自己去感受下姐!
玩具玩具~~just for fun!!
菜鳥一號

要係外國入口返香港?!
冇香港既dealer wor!

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 20-10-2010 16:14 發表
要係外國入口返香港?!
冇香港既dealer wor!
有....不過...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

22 12
發新話題