31 123
發新話題

睇完shooter ge後遺症?

睇完shooter ge後遺症?

但係個木身我又唔係好捨得噴
鵰。豹。狸。獅。狒

你睇到中左毒

係啦....

http://www.shootermovie.com/sm_game.html(有sniper game玩)

鵰。豹。狸。獅。狒

No ah!! keep the wood colour!!!!!!!!!!!!!!!!:x

引用:
原帖由 6MM 於 21-5-2007 18:46 發表
No ah!! keep the wood colour!!!!!!!!!!!!!!!!:x
所以我都係無噴....

但係其實係咪包包佢會好睇d?
鵰。豹。狸。獅。狒

宜家已經ok ..........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-5-2007 18:48 發表

所以我都係無噴....

但係其實係咪包包佢會好睇d?
一包之後....

你就會不知不覺連自己都包起來...............

毛虫的魔力好大架

引用:
原帖由 6MM 於 21-5-2007 19:01 發表

一包之後....

你就會不知不覺連自己都包起來...............

毛虫的魔力好大架
但係包左都無用,呢支應該係神台槍,拎出去玩我諗只有6兄你受我玩
鵰。豹。狸。獅。狒

想玩好耐...差唔多儲夠$啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-5-2007 18:33 發表
係啦....

http://www.shootermovie.com/sm_game.html(有sniper game玩)

呢支M700黎0咼~你支M40唔似0咼~買支Tanaka 啦

我果支唔洗噴~

引用:
原帖由 rYaN 於 21-5-2007 21:09 發表
想玩好耐...差唔多儲夠$啦
唔洗好多錢....
引用:
原帖由 bravohk 於 21-5-2007 21:43 發表
呢支M700黎0咼~你支M40唔似0咼~買支Tanaka 啦
我果支唔洗噴~
其實我果支都係m700尼ga,marking都係咁寫ge
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-5-2007 22:12 發表

唔洗好多錢....

其實我果支都係m700尼ga,marking都係咁寫ge
Ha..ha...又比你講得掂~   我支M24都要拎返去換!!都系寫住M700

我o個兩枝神台槍(上: T記,下:Sun記),枝Sun記M40-A1只係打過一次game,仲已經係十年前o拉.................
我的雀雀..............................Orz

木身咁靚你都噴
搵個膠身噴把啦~~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2007-5-21 18:33 發表
係啦....

最好學shooter配埋條"米奇叔叔"伸縮sling.................
我的雀雀..............................Orz

31 123
發新話題