發新話題

GBB小問題

GBB小問題

copy多數都頂唔到

多數
我都有用緊頂得順GBB o既copy鏡
我有支國狗552打一槍就要歸零一次....

引用:
原帖由 tst99132 於 23-10-2010 23:39 發表
多數
我都有用緊頂得順GBB o既copy鏡
我有支國狗552打一槍就要歸零一次....
我想問下係有一隻得丫
定係撞手神?

又唔係一定要用眞品既,當然有就最好啦............
但其實當你震散幾支copy已經夠買支2手真品啦.............

我呢支$ @%))

回覆 1# 的帖子

( GBB 用既瞄具係咪一定要用真品?
用copy係咪會震到成日要重新歸零? )

You can use ( copy M4S, M2 old ver. and Eotec 551 ),
those im using on my Ino. M4 GBB with out any problem....
especially the china made M4S is the best...

仿 micro T1 都OK 我用AGM M4 + GHK PDW

引用:
原帖由 hwwong 於 24-10-2010 10:45 發表
仿 micro T1 都OK 我用AGM M4 + GHK PDW
正是, 我都係用緊呢支, 唔錯

我用緊支仿552,可以換快拆mount(不需另買)
頂到我十幾匣都冇事

引用:
原帖由 wonglk 於 24-10-2010 23:52 發表
我用緊支仿552,可以換快拆mount(不需另買)
頂到我十幾匣都冇事
咁耐先得十幾匣

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-10-2010 00:18 發表

咁耐先得十幾匣
唔好咁啦...話哂都係copy丫...

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-10-2010 00:18 發表

咁耐先得十幾匣
無計啦~你想我拎支槍出去打死人咩~

發新話題