發新話題

防蚊蟲

師兄你乜嘢血型呀?如果係O型你就認命啦!
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 siumingsiusiu 於 24-5-2007 22:24 發表
師兄你乜嘢血型呀?如果係O型你就認命啦!
我就正是…仲要好香噴噴個人
打wargame=餵蚊

我用過最有效的是軍用果D, 90% Deet,滴兩滴兩邊膊頭,全日有效。
唔係淨係蚊,其實連其他蟲都冇。

引用:
原帖由 Paul 於 22-5-2007 04:26 發表
出去之前沖身, 唔著深色衫, 之前飲少D甜野
三個政府叫人吾好做o既野
穿着深色衫
走入叢林
穿着短袖衫

不過.......

Woodland BDU=深色
打Wargame=走入叢林
「業」袖=穿着短袖衫

回覆 #49 -l- 的帖子

等如送死

回覆 #49 -l- 的帖子

入林千析唔好摺袖
本來無一物, 何處惹塵埃

咁唔係俾蚊咬死就係熱死......

引用:
原帖由 joeyjo 於 24-5-2007 23:07 發表
我用過最有效的是軍用果D, 90% Deet,滴兩滴兩邊膊頭,全日有效。
唔係淨係蚊,其實連其他蟲都冇。
where did you buy that?

回覆 #52 大武士69 的帖子

入林摺袖, 會俾草/葉界花手臂, 到時流血你仲痕/仲痛

回覆 #52 大武士69 的帖子

聽講d美佬摺袖要罰錢添......!!!

引用:
原帖由 大武士69 於 26-5-2007 11:32 發表
聽講d美佬摺袖要罰錢添......!!!
......................
罰比我?

我打game 幾熱都唔業袖, 只不過臨走先換衫, 就中左成十幾粒
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 14692 於 26-5-2007 05:03 發表
以前界中會痕而家界中會無事

那熱死好過了|)

發新話題