發新話題

MP5 GBB 消息?!?!

..........

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:29 發表

乜野語氣問題?
係你無啦啦話 "其實416出左"
我想問呢個Post入面邊個人邊隻狗話416未出?
全世界都知出左啦

怪U記呢個說法就仲離譜
VFC一間大廠 , 版權都未囉齊 , 就話出乜出物 , 到後來人地未批個權比佢造 , ...
你真係好吾冷靜加粗魯囉
討論變鬧交
比d尊重得吾得?
咁多口水係到嘈吾去同VFC嘈?
語氣係講你d用語...
等支槍要等到咁燥?

...............等他何時了...............

引用:
原帖由 thelastnight 於 26-10-2010 23:39 發表

你真係好吾冷靜加粗魯囉
討論變鬧交
比d尊重得吾得?
語氣係講你d用語...
等支槍要等到咁燥?
416我由頭到尾冇諗住買

係你話其實416出左 , 我問番你邊個話416未出 , 你就已經話我串
我冇串過你 , 但我無啦啦比人話我串我好唔開心
引用:
原帖由 wonglk 於 26-10-2010 23:18 發表
唔係人地串,係你睇唔清楚現實
冇得玩,佢話出飛機都冇用
搵交黎鬧? 你講清楚D而家邊_個搵交黎鬧丫!
我同你講我好冷靜理性討論 , 但我粗唔粗魯唔關你事
你無神神話我串你 , 我仲洗唔洗尊重你阿?

引用:
原帖由 thelastnight 於 26-10-2010 23:39 發表

你真係好吾冷靜加粗魯囉
討論變鬧交
比d尊重得吾得?
語氣係講你d用語...
等支槍要等到咁燥?
自己eq低,睇唔清楚事實,送隻死貓比人食
人地唔食就話唔尊重?
你邊位?
家陣唔係等支槍燥
係人地食完你隻死貓先燥
人地唔尊重你定你唔尊重人?
醒啦,睇清楚人地講乜啦
個問題係 "你有得玩咩?"

vfc出海外市場唔係新鮮事
但你就當新聞賣,仲要一副高高在上
怕死人地唔識野咁款,醒啦

呀中堅講果句
唔算係咩串呀

.................

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:44 發表

416我由頭到尾冇諗住買

係你話其實416出左 , 我問番你邊個話416未出 , 你就已經話我串
我冇串過你 , 但我無啦啦比人話我串我好唔開心

搵交黎鬧? 你講清楚D而家邊_個搵交黎鬧丫!
我同你講我好冷靜理性討論 ...
個問題係 "你有得玩咩?"<<<<你依句夠哂挑剔啦=]
我有錢但無得享受同擁有把槍,我肯等=p
416只是一個例子"你講到全港好似吾會無人識李嘉誠咁

話出未出, 不外附兩個原因:

1. 生意好, 訂單多到做唔切, 生產線集中做晒原有槍種, 袋左錢先, 新槍條LINE放埋一邊先  

2. 就摺就摺咁, 買原料, 起模, 請工人, 樣樣爭咁D, 維有等, 維有拖.

久唔久出D SAMPLE 相, 吹吓風 ............ 都係想揾條 " 大水喉 " 射吓 .

以 上 純 粹 靠 估

引用:
原帖由 wonglk 於 26-10-2010 23:48 發表

人地唔食就話唔尊重?
你邊位?
家陣唔係等支槍燥
係人地食完你隻死貓先燥
醒啦,睇清楚人地講乜啦

vfc出海外市場 ...
#19我都已經表明我唔係串
的確係事實wo , 你有得玩咩? 冇得玩

跟住佢仲要話我語氣有問題
本來唔火都比佢辣慶啦
而家就真係語氣有問題喇!!

引用:
原帖由 thelastnight 於 26-10-2010 23:52 發表

事實wo
你有得玩咩? 你係冇得玩阿
唔止你冇得玩阿 , 全香港人都冇得玩阿

我真係想知呢句野有幾串

引用:
原帖由 thelastnight 於 26-10-2010 23:52 發表

睇番成段野真係唔覺得呢句有咩串woo

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-10-2010 23:56 發表

睇番成段野真係唔覺得呢句有咩串woo
我係串佢我會光明正大認我串緊佢架
但呢句野我真係冇任何串既成份囉
同時#19都廢事佢諗太多 , 都表明左我唔係串
佢之後仲要繼續講我語氣有問題 , 而家邊個唔岩先?

...................

引用:
原帖由 wonglk 於 26-10-2010 23:48 發表

人地唔食就話唔尊重?
你邊位?
家陣唔係等支槍燥
係人地食完你隻死貓先燥
醒啦,睇清楚人地講乜啦

vfc出海外市場 ...
我eq低既話一早打哂粗口或語氣助詞覆佢啦
我話佢串係因為一句"你有得玩咩?"先引起鬧戰

你呢個例子好明顯用得衰
出左 , 台港澳冇得玩 , 咁同冇出過有乜分別?
早D訓啦
    語氣問題1

我想問呢個Post入面邊個人邊隻話416未出?
全世界都知出左啦          你當人係狗?尊重何在?

搵交黎鬧? 你講清楚D而家邊_個搵交黎鬧丫! (底線已反映禮貌問題)

你無神神話我串你 , 我仲洗唔洗尊重你阿?<<<<<<("你有得玩咩?"吾係串?)

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:29 發表

乜野語氣問題?
係你無啦啦話 "其實416出左"
我想問呢個Post入面邊個人邊隻狗話416未出?
全世界都知出左啦

怪U記呢個說法就仲離譜
VFC一間大廠 , 版權都未囉齊 , 就話出乜出物 , 到後來人地未批個權比佢造 , ...
只係講事實...
第一,VFC 好多鎗都唔拎版權,台灣仔,EO TECH 都可以比H記客家佔地主,你話係個版權問題?我打死都唔信LO...更皇論,VFC旗下既空殼公司,間間出鎗都冇拎版權.係邊幾間唔講LO~
第二,而家根本唔係排隊批唔批既問題...係H&K玩獨大...市場上吹既風太大,又話MP5既外型都已經係有版權,又話U記拎晒HK既版權.都唔知邊個真...
第三,台澳台真係咁重H&K既版權而冇得賣416?我仲抱住懷疑既態度,走一轉老廣,起碼見十幾廿款有HK字既鎗,就係USP 都已經去左6-7款...

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:55 發表

事實wo
你有得玩咩? 你係冇得玩阿
唔止你冇得玩阿 , 全香港人都冇得玩阿

我真係想知呢句野有幾串
肯定地答你,唔係全香港人冇得玩

引用:
原帖由 thelastnight 於 27-10-2010 00:02 發表

我eq低既話一早打哂粗口或語氣助詞覆佢啦
我話佢串係因為一句"你有得玩咩?"先引起鬧戰

你呢個例子好明顯用得衰
出左 , 台港澳冇得玩 , 咁同冇出過有乜分別?
早D訓啦    語氣問題1

我想問呢個Post入 ...
個問題係"你有得玩咩?"...真係唔覺得係咩串囉

發新話題