發新話題

MP5 GBB 消息?!?!

.................

引用:
原帖由 mujiadam 於 27-10-2010 00:04 發表

肯定地答你,唔係全香港人冇得玩
香港有錢人係網上訂番支

引用:
原帖由 thelastnight 於 27-10-2010 00:06 發表

香港有錢人係網上訂番支
又可以肯定地答你...冇錢既人,買唔到野,有錢既人,唔一定要網上"訂"

引用:
原帖由 thelastnight 於 27-10-2010 00:02 發表
我eq低既話一早打哂粗口或語氣助詞覆佢啦
我話佢串係因為一句"你有得玩咩?"先引起鬧戰

你呢個例子好明顯用得衰
出左 , 台港澳冇得玩 , 咁同冇出過有乜分別?
早D訓啦    語氣問題1

我想問呢個Post入面邊個人邊隻狗話416未出?
全世界都知出左啦          你當人係狗?尊重何在?

搵交黎鬧? 你講清楚D而家邊_個搵交黎鬧丫! (底線已反映禮貌問題)

你無神神話我串你 , 我仲洗唔洗尊重你阿?<<<<<<("你有得玩咩?"吾係串?)
重新講一次我講既野 :
邊個話416未出?
個問題係 "你有得玩咩?"

你呢個例子好明顯用得衰

咁你既例子的確係用得衰 , 我有果句講果句

早D訓啦
唔知係邊個諗多左 , 之後話我串呢?

我想問呢個Post入面邊個人邊隻狗話416未出?
全世界都知出左啦

的確係wo , 唔好話有冇人講 , 狗都搵唔到有隻丫ma , 我由頭到尾冇將人代入為狗 , 更加冇任何將你代入為狗的意思 , 係你自己諗太多

搵交黎鬧? 你講清楚D而家邊_個搵交黎鬧丫!
邊個對邊個語氣有問題先? 我無啦啦比人話搵交黎鬧wo , 比著係你你會唔會純到成隻棉羊咁回應?

引用:
原帖由 101653 於 27-10-2010 00:09 發表

重新講一次我講既野 :
邊個話416未出?

你呢個例子好明顯用得衰

早D訓啦
唔知係邊個諗多左 ...
呢個我覺得係話....發夢就會有喇....咁既意思

引用:
原帖由 101653 於 27-10-2010 00:09 發表

重新講一次我講既野 :
邊個話416未出?

你呢個例子好明顯用得衰

早D訓啦
唔知係邊個諗多左 ...
算吧啦...嘈咩...嘈多兩嘈,邪惡既版主們入來捉姦,可愛既版友們....生命承可貴....

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:11 發表

嗱,雙方既對話,係冇需要第三同第四方去解畫既...除非,版主殺頭,你想死埋一份...

...............

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:06 發表

個問題係"你有得玩咩?"...真係唔覺得係咩串囉
睇佢心點諗或純講事實
但第一眼一望就各得"哇!我等到依加..上網搵資料同問tw朋友去下VFC間SHOW ROOM 八封下消息
突然一句"你有得玩咩?"仲吾傷?

引用:
原帖由 thelastnight 於 27-10-2010 00:12 發表

睇佢心點諗或純講事實
但第一眼一望就各得"哇!我等到依加..上網搵資料同問tw朋友去下VFC間SHOW ROOM 八封下消息
為件玩具傷,比為女人傷仲不值WOR....你人生可以傷幾多次,身外物黎姐

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:11 發表

其實我唔係咁既意思

我問你 : 人 , 會係邊個時候諗太多?
我答埋 : 諗訓前摺高個枕頭諗野既時候.
我再問 : 咁通常你見到有人發生呢個情況 , 你會同佢講D乜野?
我再答 : 早D訓啦.

明解嗎?

引用:
原帖由 thelastnight 於 27-10-2010 00:12 發表

睇佢心點諗或純講事實
而家唔係話佢有得玩你無丫ma
而家係大家都無得玩...take it easy啦

引用:
原帖由 101653 於 27-10-2010 00:14 發表

其實我唔係咁既意思

我再問 : 咁通常你見到有人發生呢個情況 , 你會同佢講D乜野?

明解嗎?

我又唔係你肚入面條蟲
點知咁多wow

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:14 發表

而家唔係話佢有得玩你無丫ma
而家係大家都無得玩...take it easy啦
明明就係佢等得心急
又話我洗唔洗等支槍等到咁燥
燥果個其實根本係佢

引用:
原帖由 101653 於 27-10-2010 00:14 發表

其實我唔係咁既意思

明解嗎?

我又答:"係扑野果時"
你又問,我又答:"唔好阻住晒"

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:16 發表

我又唔係你肚入面條蟲
點知咁多wow
虫...唔一定在肚入面既...

引用:
原帖由 mujiadam 於 27-10-2010 00:17 發表

虫...唔一定在肚入面既...
我都唔係蟲

發新話題