16 12
發新話題

MP5 GBB 消息?!?!

.......................

d相我之前post過同有埋條link....
http://www.civiliangunner.com/cg ... page%3D1&page=8

....................

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 22:51 發表

其實
VFC話出好多樣野都有圖有真相
但最終都係冇左回事

我覺得係老闆自己整比自己玩囉
hk416 GBB係出左...歐洲個面先有 (marking係cal 6mm....)
http://www.stormtec.com/Softair-Waffen/GBB-NBB/Heckler-Koch-416-GBB-VFC.html

u記仲未授權比tw vfc...所以遲遲吾出
加上e+主線係生產SR-635 AEG,,,10月推出...
以下係VFC SHOW ROOM既416

.............

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:01 發表

邊個話416未出?
個問題係 "你有得玩咩?"
例子姐-_______-
回應番你既立場:"我覺得係老闆自己整比自己玩囉"
未免以偏概全...要出一早出黎賺錢啦=]
吾洗咁串打句出黎"你有得玩咩?"

頂多買住WE hk416 GBB刻字/VFC hk416 AEG爽下
再吾係有銀彈係外國訂番黎=]最多衰marking

..................

引用:
原帖由 sam524 於 26-10-2010 23:12 發表

永世都係soon...
都唔知幾時出...
慢工出細貨...(諗下好la
M4 GBB/MK18 GBB 發售睇反應同睇玩家評價先
2010年尾出GBB...有可能掛...VFB再吾做野可以拜拜(SR-635 AEG,,無性趣
2011年中仲吾出可以吾洗再理VFB...

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:14 發表

你係VFC老闆
你上左岸呢世唔洗憂架喇
你會選擇獨家村自己整出黎Show比人睇哂命?
定還是選擇五餅二魚個個揸住支一樣樣既槍周圍走?

更何況我唔係串
而係出左冇得玩好唔開心
你呢個例子好明顯用得衰
出 ...
語氣問題._.你咁激動我明,我夠等緊支416
怪就怪u記吾授權

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-10-2010 23:27 發表
mp5我覺得等we可能仲快
所以tw人大多數咪當WE神咁拜囉
價錢!令!正!M14之後又G36...到時出埋MP5可以當VFC收左山

..........

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:29 發表

乜野語氣問題?
係你無啦啦話 "其實416出左"
我想問呢個Post入面邊個人邊隻狗話416未出?
全世界都知出左啦

怪U記呢個說法就仲離譜
VFC一間大廠 , 版權都未囉齊 , 就話出乜出物 , 到後來人地未批個權比佢造 , ...
你真係好吾冷靜加粗魯囉
討論變鬧交
比d尊重得吾得?
咁多口水係到嘈吾去同VFC嘈?
語氣係講你d用語...
等支槍要等到咁燥?

.................

引用:
原帖由 101653 於 26-10-2010 23:44 發表

416我由頭到尾冇諗住買

係你話其實416出左 , 我問番你邊個話416未出 , 你就已經話我串
我冇串過你 , 但我無啦啦比人話我串我好唔開心

搵交黎鬧? 你講清楚D而家邊_個搵交黎鬧丫!
我同你講我好冷靜理性討論 ...
個問題係 "你有得玩咩?"<<<<你依句夠哂挑剔啦=]
我有錢但無得享受同擁有把槍,我肯等=p
416只是一個例子"你講到全港好似吾會無人識李嘉誠咁

...................

引用:
原帖由 wonglk 於 26-10-2010 23:48 發表

自己eq低,睇唔清楚事實,送隻死貓比人食
人地唔食就話唔尊重?
你邊位?
家陣唔係等支槍燥
係人地食完你隻死貓先燥
人地唔尊重你定你唔尊重人?
醒啦,睇清楚人地講乜啦

vfc出海外市場 ...
我eq低既話一早打哂粗口或語氣助詞覆佢啦
我話佢串係因為一句"你有得玩咩?"先引起鬧戰

你呢個例子好明顯用得衰
出左 , 台港澳冇得玩 , 咁同冇出過有乜分別?
早D訓啦
    語氣問題1

我想問呢個Post入面邊個人邊隻話416未出?
全世界都知出左啦          你當人係狗?尊重何在?

搵交黎鬧? 你講清楚D而家邊_個搵交黎鬧丫! (底線已反映禮貌問題)

你無神神話我串你 , 我仲洗唔洗尊重你阿?<<<<<<("你有得玩咩?"吾係串?)

.................

引用:
原帖由 mujiadam 於 27-10-2010 00:04 發表

肯定地答你,唔係全香港人冇得玩
香港有錢人係網上訂番支

...............

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:06 發表

個問題係"你有得玩咩?"...真係唔覺得係咩串囉
睇佢心點諗或純講事實
但第一眼一望就各得"哇!我等到依加..上網搵資料同問tw朋友去下VFC間SHOW ROOM 八封下消息
突然一句"你有得玩咩?"仲吾傷?

................

引用:
原帖由 101653 於 27-10-2010 00:09 發表

重新講一次我講既野 :
邊個話416未出?

你呢個例子好明顯用得衰
出左 , 台港澳冇得玩 , 咁同冇出過有乜分別?
咁你既例子的確係用得衰 , 我有果句講果句

早D訓啦
唔知係邊個諗多左 ...
自打嘴巴...
話人諗多左...好心修辭或表達清晰d...避免人誤會(之後又話我了解能力底)
我仲可以心平靜氣打書面語/口語吾用其它字眼覆你"
就知有咩後果"等版主處理

..............

引用:
原帖由 101653 於 27-10-2010 00:21 發表

哎呀 , 你的確係理解能力低阿...
成個場得你一個人話我果句野串咋...
自以為事=p
如果吾係細箘係35樓吾洗問句野算吾算串"

................

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:24 發表

算啦...一人少句吧
等佢自己為自己辯護吧啦=p
訓完返工打完文件再慢慢回味佢d語句

引用:
原帖由 seamoncheng 於 27-10-2010 00:28 發表

其實唔係問題黎
我個人覺得唔算係串既
可能係我習慣左啦
算la,,,我都費時舉例子

16 12
發新話題