32 123
發新話題

VFC GBB Mp5 video

...............

一上fb,,,就見到VFC放d料-__-+++
VFC拎支MP5黎頂WE把G36,,,
吾好又剩係得個睇字..

後坐力唔夠大…

...............

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-10-2010 16:45 發表
後坐力唔夠大…
段片把mp5 GBB好似無bolt lock...
同KSC MP7差吾多掛(可能出氣量少,,,後坐力唔大)

引用:
原帖由 thelastnight 於 28-10-2010 16:51 發表

段片把mp5 GBB好似無bolt lock...
同KSC MP7差吾多掛(可能出氣量少,,,後坐力唔大)
MP5係無bolt lock架喎
定係你指無彈cut氣?
MP7無後坐力我無所謂
呢個本來就真槍賣點之一
但MP5你起碼震勁D啦…
我等WE/SRC算

............

嗯...我係指無彈cut氣...如果無彈仲啪啪啪...吾買好過
可能WE見到VFC今日段片...2日後拎支MP5出黎試打拍片

八掛一問,呀thelastlight師兄買左邊支GBB呢?

回覆 6# 的帖子

無彈cut氣????

乜唔係好多GBB彈匣一冇彈時就打唔郁架啦咩?(即係你打唔開個VAULE)

引用:
原帖由 macfabrica 於 28-10-2010 17:33 發表
無彈cut氣????

乜唔係好多GBB彈匣一冇彈時就打唔郁架啦咩?(即係你打唔開個VAULE)
君不見GHK AKS74U…

...................

http://www.facebook.com/pages/Ve ... php?v=1427477937197
200飛用意何在?! = =好穩定加個少少震

...................

引用:
原帖由 macfabrica 於 28-10-2010 17:29 發表
八掛一問,呀thelastlight師兄買左邊支GBB呢?
MK18

回覆 9# 的帖子

E 係喎~~~~柒左~~

回覆 11# 的帖子

我見你果時又二揀一又416......唔記得問你買左未支
好玩嘛?

..................

引用:
原帖由 macfabrica 於 28-10-2010 18:09 發表
我見你果時又二揀一又416......唔記得問你買左未支
好玩嘛?
416...等等等等...
mk18玩住先

引用:
原帖由 thelastnight 於 28-10-2010 17:50 發表
http://www.facebook.com/pages/Ve ... php?v=1427477937197
200飛用意何在?! = =好穩定加個少少震
冇彈識停喎...............
如果差一次氣可以打咁多發,比我會加大流量,只耍夠清一隻匣多少少就夠.........

32 123
發新話題