發新話題

VFC GBB Mp5 video

點解佢地連auto都唔試,莫非呢支係民版,定係驚一連射又變滅火筒呢?
仲有打到中段好似碎左彈,要走埋一邊係咁了…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 Kungz 於 28-10-2010 21:23 發表
點解佢地連auto都唔試,莫非呢支係民版,定係驚一連射又變滅火筒呢?
仲有打到中段好似碎左彈,要走埋一邊係咁了…
段片唔係得auto咩?

後坐力好........
希望WE個支做好D

...個價要同VVE 相近先有得玩了!!!
用家一名

引用:
原帖由 defender110 於 28-10-2010 21:47 發表
...個價要同VVE 相近先有得玩了!!!
再唔係等vve出支mp5

淨扣單發?仲乜?
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

引用:
原帖由 seamoncheng 於 28-10-2010 21:31 發表

段片唔係得auto咩?
擺明無睇第一段片..

MP5! HKP fans must buy item!

乜mp5真槍係冇bolt lock嫁???
咁就爭d 囉............................

引用:
原帖由 wonglk 於 29-10-2010 01:25 發表

擺明無睇第一段片..
兩段我都有睇
不過我見到post出黎果條link得auto果段

有片睇姐係5 年內有機會有得玩 !
塑膠戰隊

MP5真鐵好似系冇bolt lock
我硬系形住vve果支個recoil會大d
同埋vve實平一截=.=

MP5/40先有 Bolt Lock.

引用:
原帖由 囧樣佬 於 29-10-2010 21:56 發表
MP5真鐵好似系冇bolt lock
我硬系形住vve果支個recoil會大d
同埋vve實平一截=.=
我都係傾向等vve

引用:
原帖由 seamoncheng 於 29-10-2010 23:15 發表

我都係傾向等vve
我怕佢好似枝G36有個多舊魚bolt release咁無端端做多個bolt lock落去咋…

發新話題