發新話題

想搵金屬身

冇, 除左magpul pts外, 冇廠出過. magpul pts 都好似停哂手..

引用:
原帖由 ayaka 於 3-11-2010 12:08 發表

係咪姐係個隻亞鉛身
唔知用WE身改大唔大工程呢
同某位師兄研究過工程非常大. 而且handgrip位, 真handgrip 位薄好多. 所以要改唔止要cut 個motor slot, 而且要搵野reinforce個grip 位.

其實見過有好多人用duracoat 或Krylon 上完色唔錯. 如果師兄真係好鍾意, 可以試下咁做..

引用:
原帖由 ayaka 於 3-11-2010 18:47 發表

執走都可以....要加野就煩好多了
亞鉛夠軟, 要真係慢慢執都仲ok, 不過加野個下好考功夫. 同埋要reinforce 又要搵d硬鋁. 要搞有排搞.

莫非係kac....如果係, 死都要死返隻返黎裝

引用:
原帖由 sailun412 於 4-11-2010 12:49 發表
你知既野都唔少喎.... CGF always No.1....
呢隻唔係太得喎..如果整呢隻寧願要啦生個隻.而家唯有等. 等一隻自己好鍾意既.

引用:
原帖由 NCP013 於 5-11-2010 01:07 發表
有冇人投Mega Billet Lower - GTR-3S 一票....
Good Taste, 但係咁睇都係larue 正d.

但係要完成我個project, 我投kac sr15 下身, 要mag/bolt release都要function(知你地鍾意civilian version, 呢樣夠哂challenge 啦掛. 諗諗去呀) 如果真係搞到咁我就心滿意足啦.

首選kac, 次選larue.

引用:
原帖由 暴力牛 於 5-11-2010 07:22 發表
larue obr係咪upper連埋條骨嫁???
係, complete upper.

發新話題