發新話題

PTW 使用上問題

回覆 13# 的帖子

Excel因為何佢係細粒DD 5.95mm,是另外原裝systema 0.2g 珠都ok,唔知係咪禁橋佢又係5.95mm,D色又係奶白色,表面做工又禁上下......

回覆 10# 的帖子

師兄有無自己拆過check個hop-up unit有無鬆

引用:
原帖由 ayaka 於 15-11-2010 15:47 發表
都係WE 0.3g好用....而且又平~
聽好多師兄講we個隻真係唔錯, 最衰呢邊冇得買.

引用:
原帖由 Sineta 於 15-11-2010 16:13 發表
Excel因為何佢係細粒DD 5.95mm,是另外原裝systema 0.2g 珠都ok,唔知係咪禁橋佢又係5.95mm,D色又係奶白色,表面做工又禁上下......
我之前都用過excel, 不過而家冇得買. 下次試下ksc 隻0.3 會唔會好d.
btw, 大家有冇用過狂牛d彈呢?

引用:
原帖由 jpg 於 15-11-2010 18:26 發表

SO BAD~ ONLINE買運費又太貴...
隔離台有個TEST BB彈的POST
WE彈數據上的確唔錯....公差少, 氣泡係中間

如果改左HOP-UP,個人建議WE貴版0.28, G&G 0.28
如果冇改HOP-UP,個人建議WE貴版0.25, G&G 0.25
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 Sineta 於 15-11-2010 16:13 發表
假如用得精密管又要用細彈(Excel),不如用番原裝銅管好了

引用:
原帖由 jpg 於 15-11-2010 18:26 發表

應該d USA online shop都有架?!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-11-2010 21:32 發表

假如用得精密管又要用細彈(Excel),不如用番原裝銅管好了
6.01同6.04打出嘅彈道係無大分別,不過係會大力咗

引用:
原帖由 Sineta 於 15-11-2010 22:31 發表

6.01同6.04打出嘅彈道係無大分別,不過係會大力咗
你指用excel?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-11-2010 22:47 發表

你指用excel?
小弟一向都係用開佢,係之前systema翻貨,買咗兩包試過吓。

引用:
原帖由 Sineta 於 15-11-2010 23:14 發表

小弟一向都係用開佢,係之前systema翻貨,買咗兩包試過吓。
個人嫌excel細粒,打出黎d力水差dd

引用:
原帖由 ayaka 於 15-11-2010 18:31 發表

SO BAD~ ONLINE買運費又太貴...
隔離台有個TEST BB彈的POST
WE彈數據上的確唔錯....公差少, 氣泡係中間
我都有睇. 估唔到we d 彈咁ok. 等我再搵下d local store 有冇賣we.

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-11-2010 23:29 發表

個人嫌excel細粒,打出黎d力水差dd
同意. 同埋會飄.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

白痴問題. quality 差既bb用係精密管到, 係咪返而會另到個初速下降(細力左)呢?

發新話題