發新話題

PTW 使用上問題

引用:
原帖由 spec.ops. 於 15-11-2010 23:29 發表

個人嫌excel細粒,打出黎d力水差dd
就係細粒先唔JAM槍.....唔怪得咁多人讚佢好用

各位師兄,咁請問marui彈大家又有咩意見呢
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

小弟都有同樣問題

m110 + 紅筒身

係唔係轉其他筒就可以解決問題?

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-11-2010 11:44 發表
其實睇數據同一支槍唔同豆打出黎力度大左可能係粒豆大左,
但亦有可能係粒豆輕左架
咁者係唔駛睇數據, 睇表現. 夠準就ok..

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-11-2010 17:51 發表

咁又唔使,其實有個科學啲既辦法解決,
試之前先數100粒出黎磅下然後先入數試咪得囉
嘩, 呢個太科學啦. 我諗都係睇個實際result 算啦..

引用:
原帖由 jpg 於 16-11-2010 05:39 發表
白痴問題. quality 差既bb用係精密管到, 係咪返而會另到個初速下降(細力左)呢?
會,不過真係相差少少而已
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 ayaka 於 16-11-2010 11:27 發表

就係細粒先唔JAM槍.....唔怪得咁多人讚佢好用
跟原裝管實唔jam添

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 16-11-2010 11:37 發表
各位師兄,咁請問marui彈大家又有咩意見呢
中規中矩,易碎

引用:
原帖由 小劍仙 於 16-11-2010 17:51 發表

咁又唔使,其實有個科學啲既辦法解決,
試之前先數100粒出黎磅下然後先入數試咪得囉
已經試過啦

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-11-2010 22:56 發表

中規中矩,易碎
因為小弟從以前就用開marui珠
一路相安無事
直至前排有日無無聊聊倒d 珠出黎望下,發覺有幾明顯下既分模線(不過唔係突出黎,係少少凹入既一道痕)
所以想話睇下會唔會有更好代用品用係ptw度...
謝謝師兄
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-11-2010 22:56 發表

中規中矩,易碎
佢真係好易碎,連普通 GBB 手槍都可以將佢打碎 ...

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 17-11-2010 02:10 發表

因為小弟從以前就用開marui珠
一路相安無事
直至前排有日無無聊聊倒d 珠出黎望下,發覺有幾明顯下既分模線(不過唔係突出黎,係少少凹入既一道痕)
所以想話睇下會唔會有更好代用品用係ptw度...
謝謝師兄
小弟心水,詳見#21

引用:
原帖由 mkmonkey 於 17-11-2010 10:55 發表

佢真係好易碎,連普通 GBB 手槍都可以將佢打碎 ...
所以我重來都唔用馬記彈

發新話題