16 12
發新話題

想買 systema ptw, 但應該買邊枝?

MAX版已經好夠用
齒比恰到好處,單發反應快,連發壓制力夠猛
m90到m150操作一樣咁爽
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 16-11-2010 22:49 發表
MAX版已經好夠用
齒比恰到好處,單發反應快,連發壓制力夠猛
m90到m150操作一樣咁爽
聽你意見, order左 max 版

但睇資料好似跟槍係用 m150 ? 咁係咪會過左火? 要自己另外再買番 m90?

同埋係咪就咁換筒就已經改大細力? 仲有無野要換?  thanks

引用:
原帖由 easygo 於 17-11-2010 09:24 發表

聽你意見, order左 max 版

但睇資料好似跟槍係用 m150 ? 咁係咪會過左火? 要自己另外再買番 m90?

同埋係咪就咁換筒就已經改大細力? 仲有無野要換?  thanks
換筒轉力最方便,不過亦可以將紅筒換彈弓降火

我會偏向換筒, 但如果大約 1.2J 應換邊隻筒?  同埋駛唔駛換埋電?

引用:
原帖由 easygo 於 18-11-2010 11:11 發表
我會偏向換筒, 但如果大約 1.2J 應換邊隻筒?  同埋駛唔駛換埋電?
如果係M4既話可以黑筒加0.25珠試試,電池方面可以用9.6V NIMH 或 11.1V 15C/ 20C條狀電
如果係CQBR既話可以藍筒加0.2珠試試,電池方面可以用9.6V NIMH 或 11.1V 15C/ 20C條狀電

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-11-2010 20:08 發表

如果係M4既話可以黑筒加0.25珠試試,電池方面可以用9.6V NIMH 或 11.1V 15C/ 20C條狀電
如果係CQBR既話可以藍筒加0.2珠試試,電池方面可以用9.6V NIMH 或 11.1V 15C/ 20C條狀電
OK,

咁想問下systema既電池係咪槍街有售? 另外轉你所講既電池, 係咪唔需要轉頭..  即插就用到?

謝謝

引用:
原帖由 easygo 於 20-11-2010 08:43 發表

OK,

咁想問下systema既電池係咪槍街有售? 另外轉你所講既電池, 係咪唔需要轉頭..  即插就用到?

謝謝
通常小弟去車仔舖買電,同佢話想要咩頭,佢可以即場焊比你
所以其實真係用咩頭係睇你喜歡而已,都係正負極接埋咋嘛
如果怕搞錯,囉排用開既電去比佢對住黎焊就實無死喇
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-11-2010 09:45 發表

通常小弟去車仔舖買電,同佢話想要咩頭,佢可以即場焊比你
所以其實真係用咩頭係睇你喜歡而已,都係正負極接埋咋嘛
如果怕搞錯,囉排用開既電去比佢對住黎焊就實無死喇
車仔舖即係邊間?

因為出去問明X,童X都無晒 9.6V 電..  係咪去你所講既車仔可以訂造?

引用:
原帖由 easygo 於 20-11-2010 14:35 發表

車仔舖即係邊間?

因為出去問明X,童X都無晒 9.6V 電..  係咪去你所講既車仔可以訂造?
車仔舖即是遙控車舖...
我都唔肯定係咪全部車仔舖都會幫客人焊電,但有間我就好肯定會,服務重好好添
位於巷仔15號B舖
叫"車鐘落"(讀音)
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-11-2010 14:43 發表

我都唔肯定係咪全部車仔舖都會幫客人焊電,但有間我就好肯定會,服務重好好添
位於巷仔15號B舖
叫"車鐘落"(讀音)
OK, thanks

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-11-2010 08:08 PM 發表

黑筒打11.1V 15C/20C?
會唔會太大電苛?

for black cylinder M90, 7.4v will be ok!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-11-2010 14:43 發表

位於巷仔15號B舖
叫"車鐘落"(讀音)
車鐘落誠意推介 x2
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 21-11-2010 16:06 發表

車鐘落誠意推介 x2
車鐘落誠意推介 x3
我唔確定 size,佢仲話可以到時返去換 ... 不過要唔要加錢就唔知。

16 12
發新話題