30 12
發新話題

邊隻匣好用?

邊隻匣好用?

原裝好貴又好重...

saber... 斷唔到電... 又狂噴彈

鴨仔好似唔錯
不過我入到80 粒左右已經入唔到....

ching 有無好介紹?

lancer隻透明匣
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-11-2010 23:06 發表
lancer隻透明匣
里隻OK但好易爛,我半年爛兩隻

引用:
原帖由 Sineta 於 20-11-2010 23:30 發表

里隻OK但好易爛,我半年爛兩隻
可以講講點爛嗎?可能我少打game所以都無爛過...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回覆 3# 的帖子

我買左9隻,爛左8隻,平均玩一日game就爛一隻,隻隻都係爛入彈位,之後狂噴彈
佢入彈位冇金屬片.....但係如果佢入彈位唔係咁易爛的話,我可以很定佢係最好用(入得多彈[可以over128粒以上],,上彈順,輕,上0.36bb都冇問題......)如果佢個肉D料可以唔咁脆,同原裝一樣入彈位有金屬片就不得了

爛入彈位係因為入得太多彈????

boom 有無ching 用過?
係唔係唔錯?

引用:
原帖由 vincentihmc 於 21-11-2010 08:20 發表
爛入彈位係因為入得太多彈????

boom 有無ching 用過?
係唔係唔錯?
一般...25珠都係爭d...同埋已停產!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 21-11-2010 13:15 發表

一般...25珠都係爭d...同埋已停產!
西京有貨!!!

回覆 1# 的帖子

我用緊saber, 未試過斷唔到電....而狂噴彈果到, 你可以試下玩之前幾個月LOAD D彈入去壓淳下佢條彈弓

我覺得一隻匣都唔洗$100, 未買黎試下LAW

早晨<>咁多位c兄你地好-.- 小第新手一名..最近都加入左ptw既行列 以後請多多子教  小第想轉用pmag可以係邊到入手呢??thx大家

引用:
原帖由 billy西 於 17-1-2011 05:15 發表
早晨咁多位c兄你地好-.- 小第新手一名..最近都加入左ptw既行列 以後請多多子教  小第想轉用pmag可以係邊到入手呢??thx大家
得閒去二手街睇睇啦..

其實唔怕重的話, 原裝外皮+鴨仔膽不失為個好選擇.
好多師兄用左一排原裝匣, 覺太重會係二手街放, 有時見到50-100蚊一隻有交易
計埋個新膽都係2百有找
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

THX C兄

上星期响明搶買左鋁鴨匣$220,上蛋順彈簧都夠力,我用.32豬打單春多,但我老友用黎打.23豬連發都好好用。想輕身係一個好選擇。
用家一名

回覆 1# 的帖子

saber 我買左一合,用左5次就壞3隻。主要係爆咀,噴蛋我一買返黎已經有一隻了。
用家一名

30 12
發新話題