43 123
發新話題

新手想買手槍- Marui

新手想買手槍- Marui

小弟想知道邊支好D
M1911A1, Hi capa 5.1 and Hi capa 4.3

"好d"係咩定意先......

回覆 #1 鴨仔 的帖子

1911.....要等多陣先買
226啦真係唔錯

三枝都咁好,價$係1911高少少,如果想玩埋6004就一定要1911.........
NO COMPROMISE!

回覆 #2 ?老虎仔? 的帖子

性能好, 準確度高
其實註要想知 Hi capa 5.1 同 Hi capa 4.3

Does the navy seal use 1911a1 or MEU????

i want to buy a handgun too... 1911 is better than 226
but i want to play seal....

Hi capa 都用到6004,不過唔知使唔吹得好勁.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 25-5-2007 20:27 發表
Hi capa 都用到6004,不過唔知使唔吹得好勁.
真係?有無相?

論準既話,三枝都差唔多 要再準d既買parts慢慢執

"w@"的SV個frame做得闊左,要吹但唔係吹得好勁.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 鴨仔 於 25-5-2007 18:46 發表
小弟想知道邊支好D
M1911A1, Hi capa 5.1 and Hi capa 4.3
你用黎倣咩既先?
打game?打ipsc?屋企打靶?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 25-5-2007 23:22 發表

你用黎倣咩既先?
打game?打ipsc?屋企打靶?
三把槍都啱師兄所提及既玩法

引用:
原帖由 高!高!高! 於 25-5-2007 23:11 發表

"w@"的SV個frame做得闊左,要吹但唔係吹得好勁.
呢個唔似係6004喎...........

引用:
原帖由 老鼠 於 25-5-2007 23:25 發表

呢個唔似係6004喎...........
咁係乜?

引用:
原帖由 老鼠 於 25-5-2007 23:25 發表
三把槍都啱師兄所提及既玩法
明白哂!

多口問句, 咁有咩槍唔岩我講既玩法?

對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

43 123
發新話題