發新話題

新手想買手槍- Marui

引用:
原帖由 -l- 於 25-5-2007 23:28 發表

咁係乜?
佢話唔係咪唔係囉

可能係實花利蘭9008呢
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 26-5-2007 00:51 發表

明白哂!

多口問句, 咁有咩槍唔岩我講既玩法?
郎基奴斯之槍

引用:
原帖由 -l- 於 26-5-2007 01:07 發表

郎基奴斯之槍
好的, 你贏鳥!!!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 老鼠 於 25-5-2007 23:25 發表
三把槍都啱師兄所提及既玩法
咁玩爆頭、爆嘴、爆膛又得吾得呢? 

回覆 #19 -l- 的帖子

三把槍都啱師兄所提及既玩法

[quote]原帖由 伯言 於 26-5-2007 01:29 發表
三把槍都
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 老鼠 於 25-5-2007 23:25 發表

呢個唔似係6004喎...........
That is the new version 6004
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

我都唔知買4.3 or 5.1
4.1個樣好D 但係短

引用:
原帖由 鴨仔 於 26-5-2007 08:02 發表
我都唔知買4.3 or 5.1
4.1個樣好D 但係短
4.3個system同5.1個system差不多, 準確度都一樣, 4.3仲回鏜得爽d
4.3個照門因為係一舊過, 仲唔會好似5.1咁打得耐會爛
兩枝個匣都通用, 不過要留意下4.3係單邊thumb-safety

引用:
原帖由 鴨仔 於 25-5-2007 19:33 發表
性能好, 準確度高
其實註要想知 Hi capa 5.1 同 Hi capa 4.3
5.1/4.3/1911都係用同一個系統,3支性能幾乎一樣
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 26-5-2007 16:46 發表

5.1/4.3/1911都係用同一個系統,3支性能幾乎一樣
係個sight system, 氣缸(1911vs5.1/4.3)同blowback速度分別大d

引用:
原帖由 伯言 於 26-5-2007 16:48 發表

係個sight system, 氣缸(1911vs5.1/4.3)同blowback速度分別大d
但係佢問
引用:
原帖由 鴨仔 於 25-5-2007 19:33 發表
性能好, 準確度高
咁3支就一樣喇....
鵰。豹。狸。獅。狒

今blowback速度邊個快.....同輕

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 26-5-2007 16:50 發表

但係佢問

咁3支就一樣喇....
又係喎...

引用:
原帖由 鴨仔 於 26-5-2007 17:03 發表
今blowback速度邊個快.....同輕
4.3

發新話題