發新話題

想買6004槍袋

想買6004槍袋

本人想買6004槍袋”冇電筒款”但見到有好多隻係比1911款但唔知邊一隻先適合用

槍款係 WAswat kimber款

多謝感激各位師兄幫忙 

上「沙發會爛」o既網睇下邊隻look岩心水先啦,
佢話for 1911都岩你用嫁喇~

18樓都返咗好多6004有電筒款, 拎埋支鎗上去配
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #3 14692 的帖子

唔該晒 師兄

如果係馬記g17係咪要買大一個碼...?

引用:
原帖由 大武士69 於 26-5-2007 11:27 發表
如果係馬記g17係咪要買大一個碼...?
點買大一個碼??好似冇碼的wo??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

哦......?! 因為馬記支g17比較肥仔........係咪應該擺唔落...?

引用:
原帖由 大武士69 於 26-5-2007 13:39 發表
哦......?! 因為馬記支g17比較肥仔........係咪應該擺唔落...?
係,小弟已經問過各界人士,馬記Glock17在未有真數上下身前,
都唔使考慮6004,因實在闊了太多,個6004吹唔到咁多.

咁HI CAP 5.1得唔得......?

引用:
原帖由 大武士69 於 26-5-2007 14:02 發表
聽聞好似得,不過冇親眼見過,唔敢講.

引用:
原帖由 大武士69 於 26-5-2007 14:02 發表
得(18/f老闆話)
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
fit

回覆 #7 大武士69 的帖子

馬記果把唔啱size架
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題