發新話題

sorry admin, pls delete!

引用:
原帖由 sailun412 於 20-1-2011 17:11 發表

哈...開心野啦果d....幾舊水貨仔...
FCC出品?幾好喎真係

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 17:14 發表

信"蓮姐"啦.. 放左支aeg, 將d野搬哂過支ptw到, 搞掂.....

近排7仔都冇新野玩, 唔知玩咩好..
我都係諗住一鑊過,所以要D時間
有D想玩條DD,又好似out out地,心大心細

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 17:18 發表

我好歡喜你比呢個借口自己啊師兄
哈哈, 諗唔到個更好既藉口..

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 17:21 發表

我都係諗住一鑊過,所以要D時間
有D想玩條DD,又好似out out地,心大心細
係呀, dd 好似有D OUT OUT 地, 佢又冇出D咩野新野. 不過近排返而對條舊DD OMEGA 有D 興趣..
12" 加 16" BARREL , 或者9" 加16" BARREL 都得..
而家HK方便啦, 有哂PMAG 成..係諗下用咩骨同鏡者..

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 17:18 發表

FCC出品?幾好喎真係
- no...Pxx&T(MIx)造 FCC改barrel nut同細部微調for PTW....
- Noveske全新得返7.25"同9.5", used就有一兩條10"同12.5"...O岩使我送比你賀你新車落地ok!!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 17:27 發表

係呀, dd 好似有D OUT OUT 地, 佢又冇出D咩野新野. 不過近排返而對條舊DD OMEGA 有D 興趣..
12" 加 16" BARREL , 或者9" 加16" BARREL 都得..
而家HK方便啦, 有哂PMAG 成..係諗下用咩骨同鏡者..
最貴最煩果兩樣
DD如果吾係搞軍版,真係無物發揮,我又吾想搞Mod1果類。
另外想問下PTW lower係咪得prime同GP有出?
如果有你果Dupper就無死羅

引用:
原帖由 sailun412 於 20-1-2011 17:29 發表

- no...Pxx&T(MIx)造 FCC改barrel nut同細部微調for PTW....
- Noveske全新得返7.25"同9.5", used就有一兩條10"同12.5"...O岩使我送比你賀你新車落地ok!!!
明白,甘即係吾一定落真野,甘就好D thx

引用:
原帖由 sailun412 於 20-1-2011 17:29 發表

咁正...我再諗諗點搞,諗到再搵你...我諗都要入多條銀色NOV BARREL...

諗到點搞再搵你..BTW, 鐵定今年9月或之前一定要返黎搞passport..

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 17:31 發表

最貴最煩果兩樣
DD如果吾係搞軍版,真係無物發揮,我又吾想搞Mod1果類。
另外想問下PTW lower係咪得prime同GP有出?
如果有你果Dupper就無死羅
dd 係要搞軍版. 完全同意...
lower 係得prime 同gp 有出, 有隻叫kaa, 係美國本土做, 講到話係mil-spec, 不過唔知真定假.
要買lower 都係買prime 好啦..聽人講gp 唔係太得..

我d upper 都係搵人搞..之前好想搵人搞條vis-3, 不過放棄左..
其實最想搞條mrp rifle length, 不過要動用好多銀兩...

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 17:33 發表

明白,甘即係吾一定落真野,甘就好D thx
玩lwrc 個條骨正, 夠平又夠輕, pmc一流.. 不過so far 好似淨得9", 7"

再唔係呢條, 夠哂civilian.

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 17:45 發表

dd 係要搞軍版. 完全同意...
lower 係得prime 同gp 有出, 有隻叫kaa, 係美國本土做, 講到話係mil-spec, 不過唔知真定假.
要買lower 都係買prime 好啦..聽人講gp 唔係太得..

我d upper 都係搵人搞..之前好想 ...
了解。唉,起碼你系果邊用銀兩解決到,我地只得流口水,
你甘搞個upper要幾錢?方吾方便講?

- dont think about GP....原全唔係果回事!!!!
- 咁即係比我估中你會整多一支啦.......
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 17:50 發表

了解。唉,起碼你系果邊用銀兩解決到,我地只得流口水,
你甘搞個upper要幾錢?方吾方便講?
我都係上網ptw forum 搵人搞. 最少比多us$150搞. 不過佢其實搞得唔係咁好, 之前識有friend 係呢邊搞. 不過佢唔再搞啦, 太煩喎.. , 佢地之前搞過 vis, 同mrp..

引用:
原帖由 sailun412 於 20-1-2011 17:51 發表
- dont think about GP....原全唔係果回事!!!!
- 咁即係比我估中你會整多一支啦.......
已經整多左支啦...整多個upper就會...而家多左個upper 諗緊點搞. 之前執左支07 max 跟隻舊版摩打.仲打得順過支09 ..係trigger response 冇咁快..

不過d std kit 咁抵又真係好難忍..呢邊下下野成槍, 成皮野上落..

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 17:49 發表

玩lwrc 個條骨正, 夠平又夠輕, pmc一流.. 不過so far 好似淨得9", 7"

再唔係呢條, 夠哂civilian.
呢條我都有留意過幾抵用,都諗過搞D奇怪野,不過價錢就真係...

總之一闊三大,要好好諗清楚

發新話題