發新話題

sorry admin, pls delete!

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 17:53 發表

我都係上網ptw forum 搵人搞. 最少比多us$150搞. 不過佢其實搞得唔係咁好, 之前識有friend 係呢邊搞. 不過佢唔再搞啦, 太煩喎.. , 佢地之前搞過 vis, 同mrp..
vis, 同mrp 槍主都好捨得下

pri 個條我都睇過, 其實幾正.. 不過3百零蚊就真係貴左d..

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 18:00 發表

vis, 同mrp 槍主都好捨得下
果班有錢仔/hardcore 友, 對佢地呢講冇咩大不了.

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:01 發表
pri 個條我都睇過, 其實幾正.. 不過3百零蚊就真係貴左d..
係好鬼貴羅... 同埋上upper個大Nut都幾難襯

小弟等緊URX III

引用:
原帖由 ayaka 於 20-1-2011 18:03 發表
小弟等緊URX III

好似係裝25K?型呀 ,不過KAC,等等等等等....

引用:
原帖由 ayaka 於 20-1-2011 18:03 發表
小弟等緊URX III

唔知點mount 野呢?? 冇左d rail.

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 18:02 發表

係好鬼貴羅... 同埋上upper個大Nut都幾難襯
咁又係, 除非有d billet upper..就唔同講法..

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 18:11 發表

唔知今年shotshow 有未呢...叫左個fd 幫我羅本kac catalog...可能有講..

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:11 發表

唔知點mount 野呢?? 冇左d rail.
應該似TRX咁裝上去
連埋個FRONT SIGHT都只係10.2安士
與TRX有得揮!

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 18:11 發表

you are right~
之所以小弟咁恨有個sr-25的receiver....

引用:
原帖由 ayaka 於 20-1-2011 18:16 發表

應該似TRX咁裝上去
連埋個FRONT SIGHT都只係10.2安士
與TRX有得揮!
係, 真係好輕...睇呢而家既trend 係一味而夠輕..

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:19 發表

係, 真係好輕...睇呢而家既trend 係一味而夠輕..
幫聖誕樹減下磅

引用:
原帖由 ayaka 於 20-1-2011 18:20 發表

幫聖誕樹減下磅
咁又係, 而家d nv 搞到咁大舊, 如果唔係重死人

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:12 發表

咁又係, 除非有d billet upper..就唔同講法..
邊可能有

發新話題