發新話題

sorry admin, pls delete!

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 18:28 發表

邊可能有
唔知改完claim 係玩具得唔得呢??

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:26 發表

咁又係, 而家d nv 搞到咁大舊, 如果唔係重死人
減輕支槍,然後裝番幾舊野上去,都吾知為物?
而家裝itouch,第時裝個17" mon上去都敢死

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:29 發表

唔知改完claim 係玩具得唔得呢??
我都有甘諗過,不過應該都幾煩,
估計正途最少要US出張paper證明到已吾能夠用系真槍,
本身吾平,改吾平,paper吾平。
吾係番到黎都實扣番去驗啦,
都係果句,有錢人會容易D既玩意...

引用:
原帖由 ayaka 於 20-1-2011 18:18 發表

you are right~
之所以小弟咁恨有個sr-25的receiver....

我記得睇相costa佢地好似有支試版...

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 18:31 發表

減輕支槍,然後裝番幾舊野上去,都吾知為物?
而家裝itouch,第時裝個17" mon上去都敢死
17" mon, 貪佢夠大..
其實之前見過紅狼有賣過支用RS VIS 改出呢既PTW. 所以可能有機..

引用:
原帖由 ohnavi 於 20-1-2011 18:36 發表

我記得睇相costa佢地好似有支試版...
無錯....係有一支magpul版
好似話係比佢地試用...黎收集條骨的comment

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:37 發表

17" mon, 貪佢夠大..
其實之前見過紅狼有賣過支用RS VIS 改出呢既PTW. 所以可能有機..
其實電槍身可吾可以改PTW?或GBB身?
你話搞到416幾好呢,師兄好似問過下?

- AEG改PTW就可以死心喇....GBB上身如果PRIME數都有d可能既......
- 416....有位老友成個月前已經問定.....等緊result......過埋農曆年就知喇!!
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 sailun412 於 20-1-2011 19:15 發表
- AEG改PTW就可以死心喇....GBB上身如果PRIME數都有d可能既......
- 416....有位老友成個月前已經問定.....等緊result......過埋農曆年就知喇!!
咦∼?呢樣就真係抵跌落坑喎
極期待...

引用:
原帖由 sailun412 於 20-1-2011 16:30 發表

f cking so GOODDDDD, TR21好羨慕.....無緊要, 我地支支一落地都已經唔係全新槍喇.... 最緊要爽順有豆出打到人...有時間上來同你爆散爽爽佢!!!
真的嗎?咁真的要上黎探下蓮姐啦

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 16:39 發表

駛唔駛幫你入定條mid-length urx??
我要!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 17:12 發表

7-eleven 最近有7% off, 不過冇哂貨...係到諗買左個wrench 冇理由淨買一條咁浪費...買多條rail 睇落化算d...
我都想買D small parts...

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 17:40 發表

咁正...我再諗諗點搞,諗到再搵你...我諗都要入多條銀色NOV BARREL...

諗到點搞再搵你..BTW, 鐵定今年9月或之前一定要返黎搞passport..
快d返黎一齊玩

引用:
原帖由 jpg 於 20-1-2011 18:14 發表

唔知今年shotshow 有未呢...叫左個fd 幫我羅本kac catalog...可能有講..
我都想要本,得唔得先

引用:
原帖由 ayaka 於 20-1-2011 18:03 發表
小弟等緊URX III

怪怪地咁

發新話題