31 123
發新話題

AK [馬老二] 同 [SRC] 唔識簡 師兄幫幫手啦

AK [馬老二] 同 [SRC] 唔識簡 師兄幫幫手啦

新手想買 AK, 但係有兩隻心水唔識簡

[馬老二]  $13xx
老字號..大部份配件可改
膠..個 FD 話耐用...但想換 full metal... 貴

[SRC] full metal $16xx
有 600 彈匣.... metal ... 唔知大部份配件用唔用到.
內部機件如何????

請師兄們.......幫幫手....被D意見啦!!!!

非常感謝

marui

引用:
原帖由 車厘子 於 27-5-2007 04:22 發表
marui
[馬老二] 機件耐用???
能否詳細一點

thx 車厘子

馬老二

引用:
原帖由 ronilau 於 27-5-2007 04:26 發表

機件耐用???
能否詳細一點

thx 車厘子
台灣槍D品質檢驗冇咁嚴,有D壞槍流出黎既機會大D
但日本槍既品質檢驗就嚴D,而且手工比較好,好少有壞槍流出,如果唔改力,壽命都好長

出而多數都唔理SRC 果D 槍
因為同ZA 同國狗O既QC 冇咩分別

一定馬記, 新手買鎗, 最好買番信得過既牌子
本來無一物, 何處惹塵埃

非常感謝 師兄們幫手被D意見

買 [馬老二] AK

src我打

Marui~!!

marui

未太識整槍既話,係可以經歷少好多噩夢,少好多後恢,少好多「早知就...」....

回覆 #11 HugoLaLaLa 的帖子

Hugo兄唔通有'慘痛回憶'?
本來無一物, 何處惹塵埃

Maybe I am lucky, I bought one SRC full metal gun, no any problem so far.  If you don't mind the logo and no marking, it was worth buying with this price.

引用:
原帖由 14692 於 28-5-2007 05:01 發表
Hugo兄唔通有'慘痛回憶'?
我睇過,

VFX 得唔得呢...?

31 123
發新話題