發新話題

OMG!!! GBB P90!

引用:
原帖由 wonglk 於 7-12-2010 01:07 發表

唔搞掂氣化
其他乜都唔洗講
Yes
除非佢剩係得CO2匣啦

不過又講真 , 玩GBB , 係一定要玩CO2既......

引用:
原帖由 101653 於 7-12-2010 01:03 發表

隻匣本身平放所以唔夠高
比GAS由液態氣化既空間少左
再加上佢由上至下氣化
必定會氣化不良
先天缺憾華陀都救唔番
唔通裝水隔咩

唔好講話支槍組bolt係唔係隱形&blowback夠唔夠力
已經唔係呢個層面既問題
假設:P90尾部空間大,若果做一個氣化室,應該可以有所幫助....
btw...見片中甩匣時嘔氣,可能已經做咗

ps:P90真鎗優點係細後座力.....GBB化的話....

回覆 20# 的帖子

得罪講句,你應該要看多次條片,我一直在想既問題他以經做到了,請留意佢換匣過到。好似樓話齋佢真係有做到一個氣化瓶在裡面彈匣拍實連接導管到氣化瓶再待hammer擊發嘩佬,我念則彈匣gbb都好快面世!

P90 GBB! 值得一讚是這廠商願意去製造新槍款,槍迷又多一個選擇了
我也十分想收一枝P90 GBB,絕對支持!!!

引用:
原帖由 siriochow 於 7-12-2010 17:49 發表
得罪講句,你應該要看多次條片,我一直在想既問題他以經做到了,請留意佢換匣過到。好似樓話齋佢真係有做到一個氣化瓶在裡面彈匣拍實連接導管到氣化瓶再待hammer擊發嘩佬,我念則彈匣gbb都好快面世!
有導氣管...不代表氣體會下流...
更何況由冷轉熱..?

btw,我相信佢唔急,可以連下嘔氣都冇埋

引用:
原帖由 101653 於 7-12-2010 01:05 發表

我係CGF咁耐未曾見過佢用腦諗野
兇狠, 中肯

回覆 22# 的帖子

M60, M240, M249 la!!!!
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

WE 勁!

呢間廠會去研發其它鎗款.已經值得去支持.總好過只係一味M4.M4啦!

贊成! PTW之外就90%WE啦

回覆 35# 的帖子

*但係有一樣野就係空間大液態氣多這面壓力仲會大,還有唔流落去唔緊要當接上彈匣兩面以有壓力了,當你打時氣化鋼的壓力自然下降那時彈匣的氣就自然注入氣化鋼
*當你打時氣化鋼會快凍定彈匣快凍?

引用:
原帖由 siriochow 於 8-12-2010 22:47 發表
*但係有一樣野就係空間大液態氣多這面壓力仲會大,還有唔流落去唔緊要當接上彈匣兩面以有壓力了,當你打時氣化鋼的壓力自然下降那時彈匣的氣就自然注入氣化鋼
*當你打時氣化鋼會快凍定彈匣快凍?
擴散作用與主動運輸,完
一度力係轉化氣態所以上升既力,呢度力係向上
一度係因為氣化體積擴散用既力,呢度力係向下
邊個大力...我諗一清二楚,但我相信有方法解決
我諗老一輩既師兄..應該知有一隻牌子既手槍係可以打橫支槍黎射...
就係咁樣

有幾難呀?

引用:
原帖由 wonglk 於 8-12-2010 22:51 發表

擴散作用與主動運輸,完
一度力係轉化氣態所以上升既力,呢度力係向上
一度係因為氣化體積擴散用既力,呢度力係向下
邊個大力...我諗一清二楚,但我相信有方法解決
我諗老一輩既師兄..應該知有一隻牌子既手槍係可以 ...
這個度力我明,但問題解決不難,就算彈匣沒有這些間格當你氣化室打開嘩佬時壓力自然會下降彈匣的氣就自然湧下,當然就像你以上咁講所以在匣內預先有空間氣化到氣化室作第2次氣化可盡量優化!

另外玩槍上淺,我都好有興趣知到這枝槍牌子,可否說出來嗎?謝謝

附件

9-12-2010 03:33

問題:1匣有幾多飛?
WE真係好野!可能2年後有M60玩!

發新話題