發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 7-6-2007 13:08 發表

神要我們死我們不能不死
CGF仲有冥界既死神 !
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 ivan_31 於 7-6-2007 18:11 發表

死之前可以見到神蹟,你應該死得眼閉
未必架 , 打到佢半生不死 , 走返來CGF做見證

引用:
原帖由 老鼠 於 7-6-2007 23:56 發表
神阿?你為什麼不發一言?
因為有你呢個罪人 , 神唔看顧我地啦

引用:
原帖由 車神勇 於 8-6-2007 00:14 發表

唔看顧我地咪可以作反囉
唔得唔得 , 咁樣一雞八千既神蹟就會響我地身上報應...

唉....神定神棍呢...我信心動搖鳥

引用:
原帖由 myron21st 於 11-6-2007 01:01 發表
冇咪拿支棍去玩"怒打新田"囉
上次勁滿足見申填咁頹 , 唔忍心咁對佢

引用:
原帖由 追逐者 於 11-6-2007 23:45 發表
話時話,果個青衣神槍手係咪就係神!?
一野8000飛都打中同一部位,所以個保安受傷部位成個五蚊咁大!?
仲要一中就徹底粉碎 , 彈頭都搵唔返~

"神"響尋日上過來bor!!!!

引用:
原帖由 14692 於 14-6-2007 23:50 發表
full gear打牌
帶定晒啤牌呀麻雀呀之類 , 打game既下面 , 打牌既上面

引用:
原帖由 peter195 於 15-6-2007 00:01 發表

魚蝦蟹 .........
全場下注
唔得 , 分分鐘差佬掃場"差住"你眾賭都唔拉你打game

好野好野 , 迫爆鳳園

"神"響18號既傍晚6點半左右講過野 , 有無人知響邊個post ??

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-6-2007 02:16 發表
"神"響18號既傍晚6點半左右講過野 , 有無人知響邊個post ??
搵到鳥 , 原來係本post第1839個

大家帶槍麼 ?

引用:
原帖由 14692 於 22-6-2007 23:31 發表
著MP裝, 玩'拉人'
有龜到 , "伙記伙記!!"

發新話題