28 12
發新話題

博c模型

引用:
原帖由 queen 於 28-5-2007 23:36 發表

又唔好咁講, 我哋改槍改得差啫.......

不過....一雞八千..................勁.........拖水池都唔知得唔得
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 14:03 發表
emmmm........
say nothing.....10'000bb per game.......
其實唔好話人地...

我都試過,249 2500rd reload左4次....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 16:52 發表
你地做唔到唔代表唔得ge......
咁我想問下大家....我full...緊你你又點出黎打我ar....
如果你話得ge....大家都心照la......
引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
各位c兄....我比佢整過把m4...打左3年..
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
講真,個問題唔係「我full...緊你你又點出黎打我ar....」

而係3年內打左1560000飛,520包彈,如果係吹水ge請到吹水區,你此番言論會唔會係當cgf所有人都係百痴?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:36 發表
下.....你地唔好咁天真la.....
我想咁下係e度ge人.....
你地當把槍係乜先....
工具??????
定係放係屋企鍾意先拎黎打ge玩具?????
講真係e度都有我好朋友係度...佢地都會知我每次打game都打3~4包彈...
你地 ...
無人話唔得,我都打到

但係你話除左齒同天梯其他全部老原,如果係馬記,一雞過8千飛,當你一秒20粒,你都要連續full 400秒(6'40)先full得晒

一隻馬記原裝motor可以full到6分幾鍾唔係問題,但係3年都仲可以?唔係掛
鵰。豹。狸。獅。狒

雖然我都想去,但係我驚咁多人去,有人會驚驚
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 18:12 發表
great!!!! any c hing record & upload to youtube??  
係wor!youtube都得wor!

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:22 發表
你地唔係講到想親朋好身試下咩.....黎觀戰好似唔夠真實wo....不如落場一齊感受下la.....
我諗我要食晒你呢8千唔會難得過你真係一雞過8千飛...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 golliwog19 於 29-5-2007 18:27 發表

hey, u wrong!!
his gunsmith is 博C, not 博士!!! look his topic!!!
beware!!
都無咩所謂啦,有得睇8千飛一雞過我都已經好心滿意足
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 18:27 發表

唔小心搞錯tim, 原來係搏屎...
你今舖真係捕死
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 18:28 發表

會唔會中途唔夠電架?
人地可能插住舊水電呢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:31 發表
哈哈...到時睇下點.....
e度真係有幾多人會去ar...果日.....
一陣我地個個出晒尼,你一個甩底我地咪企晒o係度?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:31 發表
哈哈...到時睇下點.....
e度真係有幾多人會去ar...果日.....
老老實實,你識用emc / cnc / pcb,洗咩俾槍佢地改?自己研究下都得 啦,你支槍真係博c老闆改?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:49 發表

c兄....我幾時話過識咁多野ar????????
你無講過,不過我知
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:58 發表

唉....e位c兄...凡事講證據嫁....
你都話我無講過...咁你知d咩呢又.......自傷矛盾
咁如果唔係,就算啦

不過真係24/6?

我都想早d wor
鵰。豹。狸。獅。狒

講到咁,不如o係約戰版出post
鵰。豹。狸。獅。狒

28 12
發新話題