16 12
發新話題

博c模型

建議掉呢個Post去Fun享集中營

今日先5月30號,我驚自己冇咁長命等到去6月24號ja~

巴結要襯早.唔係一陣人地唔幫你改槍.

一雞8000wow,佢比個4000我都願

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 16:01 發表
馬記發達就真 , 整支玩具出來仲堅過真槍
警察要換槍了

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 23:40 發表

收番d彈,熔左佢整個八神像啦準備!
膠神

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 1-6-2007 07:38 發表
大獲!!!!

8000神收左聲....
大不了去博C問,『有人話你地改支槍咁咁咁wow...』

巴閉咩~反正8000膠都話係博C改ga啦~到果日佢唔肯比我地睇,唔肯教我地,甩我地底咁獨食的話?我地一齊拉隊去博C道求人地幫我地改槍,反正佢都話支狗係博C改ga ma~佢甩底我地大不了找博C囉~

引用:
原帖由 Nelson 於 1-6-2007 08:48 發表

既然係咁...落場o既兄弟,我地一定要堅守27分鐘!!! 如果唔係人死晒game完左,神跡就唔會出現喇:x 呼呀~~
膠神8000之......堅守27分鐘!!!

傳說很久之前,一間邪惡槍舖令一個『小月月友』支老原PDI齒M4改到一雞8000之後,呢個『小月月友』每場戰爭都打3~4包彈,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量令Game界各大門派的店舖受到威脅,加上膠神8000的出現,更令各大門派的店舖受到滅門的危機.一班想逞救各大門派的Game友挺身而出,一走入Game場,要出番來的話,就只有死亡同勝利!

傳說邪惡的8000膠神的魔力只可維持27分鐘.但是傳說可靠嗎?一班想逞救各大門派的Game友可以堅守27分鐘,令魔力失效嗎?Game友得到的會是屍橫遍野的死亡榮耀還是斬妖除魔的勝利之光呢?那27分鐘就是關鍵!膠神8000之......堅守27分鐘!!!!!!!!!

6月24日唔知幾時上畫!!!!!!!!!

膠神8000之......堅守27分鐘!!!

傳說很久之前,一間邪惡槍舖令一個『小月月友』支老原PDI齒M4改到一雞8000之後,呢個『小月月友』每場戰爭都打3~4包彈,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量令Game界各大門派的店舖受到威脅,加上膠神8000的出現,更令各大門派的店舖受到滅門的危機.一班想逞救各大門派的Game友挺身而出,一走入Game場,要出番來的話,就只有死亡同勝利!

傳說邪惡的8000膠神的魔力只可維持27分鐘.但是傳說可靠嗎?一班想逞救各大門派的Game友可以堅守27分鐘,令魔力失效嗎?Game友得到的會是屍橫遍野的死亡榮耀還是斬妖除魔的勝利之光呢?那27分鐘就是關鍵!膠神8000之......堅守27分鐘!!!!!!!!!

6月24日唔知幾時上畫!!!!!!!!!

附加宣傳影片!

http://www.youtube.com/watch?v=gOTY3do8tCc

劇力萬均啊!!!!!!!!

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:15 發表

段片好得....
我真係衰

引用:
原帖由 kitk 於 1-6-2007 12:33 發表
話時話片入面有個好似機械人狂FULL係咩戲黎架 ?
Blood Rayne 2 入面D動畫.Game來的

引用:
原帖由 kitk 於 1-6-2007 12:41 發表

OH 我以為係戲即時買套黎睇
等到24號咪有得睇囉~

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
果套齒我二手返黎都用左4年仲係c豪未損
咁我真係想話比大家知..你地唔好扮代表lo......
我有套S記的強化齒,除左塊45度齒同EG1000錯誤使用導致同歸於盡之外(原諒我吧...果時我先得16歲... ),用左5年都絲毫未損.仲打左一排210%,打左一陣240%力tim,E+『好似』咬緊130%.咁你又知唔知咩野叫S記齒呀?咁我真係想話比大家知..你唔好扮代表lo...... 除非你show個一雞8000啦~

又有人肯企出來同博C大靶wow~

期待!!

膠神八千with M4一雞8000Ver + M134自動攻擊版x2 vs All!

睇你有幾多彈!!!

佢有八千咁多!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gOTY3do8tCc

期待膠神八千超頻!變膠神萬六!!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2007 00:19 發表

唔....終於俾人搵到破綻
佢一句話套齒唔係博C offer 就破解了啦~所以無謂講~

16 12
發新話題