發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 22:22 發表
唉....估唔到lee度d人全部都係一樣..
得個講字....
只係想做見證?????
想隔岸觀火.............
哂氣!!!!!!
見識完1雞8000飛,其他師兄同你再打game lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

不如開個盆口,
真係8000飛而經驗証用原裝馬記motor
各在場者即付現金50,為入場費,ok??
此版版主為主持人,好唔好??

咁有你著數喇呱.....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2007 23:00 發表

見識完1雞8000飛,其他師兄同你再打game lor
見識完一雞8000, d人"嘩"一聲之後衝哂去搵phd改槍唔理佢
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 22:52 發表

唔好去咁盡, 一陣佢落唔到台會好肉

比佢縮啦, 佢一話打夜game果下就開始一路縮
唔得甘架
"你堅決話自己岩 , 就做比人睇 , 等人人都知你岩 , 唔係咩叫 "尊嚴" 呀 "

落台階 , 呢個唔應該係我地比佢架窩
無理由佢話得又要落台甘矛盾架 ??
佢要就自己搵啦

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:47 發表
我只係知有套pdi 齒...除左條天梯係唔知咩牌之外其他都老原
我真係好想知馬記膠杯士頂唔頂8000 粒一雞過.......

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 23:08 發表

我真係好想知馬記膠杯士頂唔頂8000 粒一雞過.......
佢打左百幾萬飛都未爆, 應該得既
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

我再出多樣野....你打到8000飛...我送多個馬記波箱俾你又點話...你齋囉張新份證同槍電就出得門口...有關錢既野我全包 !!!

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 23:08 發表
得 , 一定得 , 膠杯士 , 原裝電掣 , 原裝波箱 , 原裝麼打 , 一定頂到一雞 8000 粒
我信 ...當佢果日出左黎示範左之後

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:11 發表

得 , 一定得 , 膠杯士 , 原裝電掣 , 原裝波箱 , 原裝麼打 , 一定頂到一雞 8000 粒
到時我諗要排隊問佢囉簽名加改波箱都似

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 23:11 發表

咁果日咪要爆槍驗零件?

唔係真係淆呀??我等睇1雞8000wor

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 23:14 發表

咁果日咪要爆槍驗零件?
一雞真係過8000 咪唔洗驗囉..............
直接走去鋪頭搵人改啦!

引用:
原帖由 rYaN 於 29-5-2007 23:18 發表
唔係真係淆呀??我等睇1雞8000wor
唔知呢...但我出到個offer應該幾吸引掛???除非....

引用:
原帖由 忽必烈 於 29-5-2007 11:19 PM 發表

唔知呢...但我出到個offer應該幾吸引掛???除非....
可能人地忙緊諗下點改先1雞8000

引用:
原帖由 rYaN 於 29-5-2007 23:20 發表

可能人地忙緊諗下點改先1雞8000
i dont care....總之我講得出就做到啦....

發新話題