發新話題

博c模型

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 19:48 發表

快 d 報名啦.

而家得 9 條友, 人地扣一雞, 我地一人都要食成千飛....
人地女仔點可能擋到一千飛哇~~驚驚

拔叔叔幫我擋緊d好嘛?

其實"神"哥可以一雞8000關打game 咩事??系都要人同佢打game....我知喇~!!無敵得滯好寂寞呀佢~ 計返條數佢要俾返錢大家添喎~

我深信"你做唔到,唔表示人地都做唔到",
我支持"1雞8000飛",
師兄快d約佢地出來,人人派佢地8000la,
24/6仲有成個月,一定預留到時間la,
到時等佢地冇籍口唔得閑唔到,
快d出時間地點la,
記得帶多排電&彈鼓,
萬一電&鼓有事,
都有後備用,
唔好放過佢地唖!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

~後現代三星堆"鼓"文明傳說~
  一壹按八千の章

落場名單:
============================
1. Royalmarine
2. ivan_31
3. 汶汶
4. JER 7
5. 忽必烈
6.odaan !!!  
7.Kane
8.spainish

引用:
原帖由 spainish 於 30-5-2007 20:29 發表
~後現代三星堆"鼓"文明傳說~
  一壹按八千の章

落場名單:
2. ivan_31
3. 汶汶
4. JER 7
5. 忽必烈
6.odaan !!!  
7.Kane
8.spainish
落場名單:
2. ivan_31
3. 汶汶
4. JER 7
5. 忽必烈
6.odaan
7.Kane
8.Leo
9.Steptin
10.spainish

呢位師兄~唔好打尖喎~挑機都要排隊架嘛~

Sorry,只因這是令人太興奮的見証
簡直勁過見楊利偉,所以心急咗,唔好意思...

引用:
原帖由 spainish 於 30-5-2007 20:41 發表
Sorry,只因這是令人太興奮的見証
簡直勁過見楊利偉,所以心急咗,唔好意思...
steptin當然明白你嘅感受啦...我何嘗唔係心情激蕩呢....

我地都係一齊期待哥哥仔o既高科技電子零件神人配鎗吧啦~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-5-2007 00:45 發表
比我有支「郎基努斯之氣槍」的話,
我真係唔同你地講o禁多,
約出來,人人派8000飛,
睇吓你地仲有咩講..............嘩哈哈哈...................
到時入場費暴升
各大收$場都要請番十幾廿個旦童 game後清理

好想知道馬老二點改到一百五+六萬發之後都仲可以一雞8000~

各位大佬...
我定左la...
日期: 24/6
地點: 大埔鳳園
一面至兩面...
人數不限
早上十點開始.....
請有性趣ge....係lee度報名thx

1雞8000左先打game定話打完game先1雞8000呢??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

8000兄
人人唔信你唔緊要.
我信你
真心信你
所以我果日唔洗同你打game la
我果日淨係睇你1雞8000飛教訓果d唔信你ge人就得la
support u ar
唔好要fans失望ar

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 21:26 發表
各位大佬...
我定左la...
日期: 24/6
地點: 大埔鳳園
一面至兩面...
人數不限
早上十點開始.....
請有性趣ge....係lee度報名thx
你再出多個post響以下條link啦唔該

http://www.civiliangunner.com/cgf/post.php?action=newthread&fid=7&extra=page%3D1

鳳園會唔會兒嬉左少少呀.....歷史時刻應該入場玩啦....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

好彩佢之前講過馬記, 唔係拎枝火神來就......

發新話題