發新話題

博c模型

呢位師兄用唔係m4,係火神.

間shop有時可同佢吹

[quote]原帖由 surfer_ann 於 28-5-2007 19:49 發表
呢位師兄用唔係m4,係火神.

間shop有時可同佢吹

不過佢慨精神大家可以學習

我打老原ge...

我一個鼓8000...我都試過一雞過打哂la....
我諗睇到我咁講好多人都會話我吹水..
但如果果場game在場 ge 人都會知我係邊個.....

我只係想講...支槍掃左....有冇諗過會係操作上ge...問題呢

引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 23:02 發表
我只係想講...支槍掃左....有冇諗過會係操作上ge...問題呢
講開又講, 咁你有無開過波箱睇?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 28-5-2007 23:09 發表

講開又講, 咁你有無開過波箱睇?
如果換晒佢d 野都仲可以一年打到1560000 飛, 佢枝都係叫做神槍啦

引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 23:00 發表
我一個鼓8000...我都試過一雞過打哂la....
我諗睇到我咁講好多人都會話我吹水..
但如果果場game在場 ge 人都會知我係邊個.....
真正月餅盒??

當rof30, 8000/30=......
一雞打完都睇怕要換野...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2007 23:12 發表

真正月餅盒??

當rof30, 8000/30=......
一雞打完都睇怕要換野...
信佢一成,雙目失明

引用:
原帖由 華田 於 28-5-2007 23:11 發表

如果換晒佢d 野都仲可以一年打到1560000 飛, 佢枝都係叫做神槍啦
佢系三年打到1560000 飛...

引用:
原帖由 Kane 於 28-5-2007 23:18 發表

信佢一成,雙目失明
佢咁講法, d槍鋪死得啦, 成百幾萬飛都未壞, 仲有人去整第二次槍既?
"用完即棄"槍鋪?!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 Kane 於 28-5-2007 23:18 發表

信佢一成,雙目失明
又唔好咁講, 我哋改槍改得差啫.......

不過....一雞八千..................勁.........拖水池都唔知得唔得

引用:
原帖由 伯言 於 28-5-2007 23:30 發表

佢咁講法, d槍鋪死得啦, 成百幾萬飛都未壞, 仲有人去整第二次槍既?
"用完即棄"槍鋪?!
百幾萬飛唔壞真槍都唔得~

引用:
原帖由 bravohk 於 28-5-2007 23:30 發表

佢系三年打到1560000 飛...
都叫做神槍啦

發新話題